reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Seba też już reaguje - no i najpierw się uśmiecha a później odwraca do mnie.
Słodkie to bardzo.

Ano ja też poprzeglądałam rzeczy w szafie no i już jeden kombinezon za mały jest a taki śliczny.
No cóż ... :-(

reklama
Twój M. pracuje w TV? W jakim charakterze?

przy reklamach :-D

a ja ni wiem czy to zaliczyc co odkryłam dziś do postępów czy się załamać:szok:coś wzięło mnie,żeby przymierzyć 2 kombinezony,któr dostał od dziadków i mojje cioci,wcześniej sporadycznie mu zakładałam,bo nie ma takich zim strasznych,a jak mu zakładałam to był cały spocony i wyglądał jakby miał się w nich utopić takie zaduże,niby na 12 miesięcy oba,a tu kurka jeden zrobił się za mały,a drugi jest na styk:szok:Nie sądziłam że on tak szybko będzie rósł:szok:Zmierzyłam go i ma 73cm...tylko dziwi mnie to,że piszą na tych rozmiarach,że niby na 12m:confused:

Marika też nosi kombinezon na rok, te rozmiary tak piszą właśnie

Ja jakos nie trafiłam jeszcze na źle opisaną rozmiarówkę:szok:
A jeden kombinezon to ząłożyła może z 4 razy bo się w nim strasznie zgrzewała...a specjalnie wiekszy kupiłam. A w przysżłym roku to na mur beton będzie za mały:baffled:

Fajnie, że dzieciaczki już reagują na swoje imiona :-) Ja nie zwróciłam uwagi czy Bartek też już wie, że to on :confused:

A z rozmiarówką, to jest masakra. Moja teściowa się obraża jak chce coś kupić Martynie, a ja jej mówię, że szkoda kasy, bo na odległość jej nie powiem czy dobre. Kombinezon który Bartek dostał od niej na gwiazdkę, w lutym już był za mały, nie powiem, że miałam już dwa kombinezony i on był zupełnie niepotrzebny, ale ona wie najlepiej co mi się może przydać, ale nie o tym chciałam. Dzisiaj ubrałam Martynie krótkie spodenki do biegania po domu, a tam na metce 6-9 miesięcy - a ona ma ponad 2 lata i waży prawi 15 kg :rofl2:

Ostatnia edycja:
dlatego ja zawsze kupuje u tej samej sprzedawcy na allegro i po prostu lece rozmiar wiekszy:)a babka naprawde ma wieeelki wybor i sprawda sie znakomicie(dorotabatko)
a co do imienia...hmmm....co bym do niego nie powiedziala to sie do mnie odwraca...czy to Rafalku,Kurczaku czy cokolwiek innego.po prostu chyba na moj glos reaguje;)

dlatego ja zawsze kupuje u tej samej sprzedawcy na allegro i po prostu lece rozmiar wiekszy:)a babka naprawde ma wieeelki wybor i sprawda sie znakomicie(dorotabatko)
a co do imienia...hmmm....co bym do niego nie powiedziala to sie do mnie odwraca...czy to Rafalku,Kurczaku czy cokolwiek innego.po prostu chyba na moj glos reaguje;)
U na spodobnie.
Czasem stanę w drzwiach i wołam szeptem : kochanie, Tusieńku, serduszko i zawsze znajdzie mnie:-D
A jak płacze w łużeczki i tylko usłyszy otwieranie drzwi to od razu zagląda kto mu wchodzi i już się uśmiecha. Nieraz z M chcielibyśmy popodglądać go jak się bawi ale nie da rady bo zawsz nas usłyszy:-D:-D:sorry::rofl2:

reklama
Do góry