A u mnie dziś takie coś (i nie wiem jak ona to zrobiła). Położyłam ją na łóżku na poduszce, wyszłam do łazienki, wracam za 5 minut, a ona ma poduszkę w rękach i ją sobie trzyma na twarzy. Jak jej ją zdjęłam to zaczęła sie śmiać (chyba ze mnie). Agentka!
reklama
A u mnie dziś takie coś (i nie wiem jak ona to zrobiła). Położyłam ją na łóżku na poduszce, wyszłam do łazienki, wracam za 5 minut, a ona ma poduszkę w rękach i ją sobie trzyma na twarzy. Jak jej ją zdjęłam to zaczęła sie śmiać (chyba ze mnie). Agentka!
Mała spryciula
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Moja Jagulesia jest len i sie nie przewraca czasem z boczku na plecki ale tylko przypadkowo
Nie chce lezeć na brzuszu trzeba ją non stop zagadywac by wytrzymała pare minutek
A Gaduła sie z niej robi że hoho
Ona chyba jeszcze nie wie że ma rączki bo nie wkłada ich do buzi ani nie obserwuje.
Hanulka super
Nie chce lezeć na brzuszu trzeba ją non stop zagadywac by wytrzymała pare minutek
A Gaduła sie z niej robi że hoho
Ona chyba jeszcze nie wie że ma rączki bo nie wkłada ich do buzi ani nie obserwuje.
Hanulka super
reklama
A u nas coraz więcej "gadania" - Marika mówi: "oooooooooo" i "aaaaa", a my odpowiadamy na każde jej "słowo". A najlepsze było jak moja mama jej śpiewała "aaa kotki dwa' a ona po każdym "aaa" powtarzała to samo. Ubaw był.
Dziś tak się rozgadała rano, że mi spać nie dała Gaduła moja!:-)
Dziś tak się rozgadała rano, że mi spać nie dała Gaduła moja!:-)
Podziel się: