reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

A u mnie dziś takie coś (i nie wiem jak ona to zrobiła). Położyłam ją na łóżku na poduszce, wyszłam do łazienki, wracam za 5 minut, a ona ma poduszkę w rękach i ją sobie trzyma na twarzy. Jak jej ją zdjęłam to zaczęła sie śmiać (chyba ze mnie). Agentka!

reklama
A u mnie dziś takie coś (i nie wiem jak ona to zrobiła). Położyłam ją na łóżku na poduszce, wyszłam do łazienki, wracam za 5 minut, a ona ma poduszkę w rękach i ją sobie trzyma na twarzy. Jak jej ją zdjęłam to zaczęła sie śmiać (chyba ze mnie). Agentka!

Mała spryciula :)

Wiadomość z ostatniej chwili obcinak paznokcie dla tego mojego urwiska a on mi sie tu podciąga na jednej rączce i siada ... jestem w :szok: bo wcześniej tak nie robił hehehe

U nas od 2 dni Bartek bierze grzechotkę do ręki a później do buzi oczywiście ale coraz lepiej wychodzi mu to trzymanie.
Ni i coraz więcej gaworzenia!:-)

Anita ale numer :szok:

A u nas początki obrotów - na razie z plecków na boczek, ale systematycznie. Rano myślałam, że tak przez przypadek, ale wieczorem już co chwilę się obracał i rączki do buźki wkładał :-)

Moja Jagulesia jest len i sie nie przewraca czasem z boczku na plecki ale tylko przypadkowo
Nie chce lezeć na brzuszu trzeba ją non stop zagadywac by wytrzymała pare minutek
A Gaduła sie z niej robi że hoho
Ona chyba jeszcze nie wie że ma rączki bo nie wkłada ich do buzi ani nie obserwuje.
Hanulka super

reklama
A u nas coraz więcej "gadania" - Marika mówi: "oooooooooo" i "aaaaa", a my odpowiadamy na każde jej "słowo". A najlepsze było jak moja mama jej śpiewała "aaa kotki dwa' a ona po każdym "aaa" powtarzała to samo. Ubaw był.:-D

Dziś tak się rozgadała rano, że mi spać nie dała Gaduła moja!:-)

Do góry