reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Marika już tak fajnie bawiła się na macie dziś. Uderzała w zabawki, ktore grzechotały i miała radochę. A ja nagrywałam na kamerkę, żeby Tacie pokazać!

U nas był dzis taki 'pół przewrót' hiih Jak go położyłam jak co rano na dużej poduszcze, żeby sobie świat pod innym katem poogładał to sie z plecków na boczek przewrócił, wyginając się do tegoi w ta strunkę :) Ale jak na razie mowy nie ma, żey leżąć na płasko jakiegos przewrotu dokonać.
Martwi mnie to, że za nic Adaś nie chce na brzuszku leżeć. Jedynie po kapieli, jak M. masuje go oliwką po plecach to chwile poleży. Główke trzyma wysoko, opiera sie na piąstkach, ale tak w ciagu dnia drze się przeokrutnie jak próbuje go na brzuszku położyć.

Kaka ślicznie Hanulka gada:tak::tak:

Nasza Lena dziś się ze mną bawila w turlanie po łóżku ja ją na brzuszek kładłam a ona tylko rączkę podwinęła i już na plecach i tak chyba z 5 razy a ile radości przy tym mialyśmy,:-D z boków na plecki też się przewraca bo zawsze do spania ją kładę na boku a jak się budzi to przeważnie jest na plecach albo nawet na drugim boku, ale zabawek sama do rączek nie bierze jeszcze jak jej się włoży do rączki to chwilę potrzyma poliże i wypuszcza,
na brzuszku już też polubiła ładnie się bawi, gaworzy też bardzo dużo ale najbardziej do tatusia, :tak::tak:

reklama
Do góry