reklama
Maciek mostki też ćwiczy, ostatnio przy karmieniu
Martwi mnie, ze nie chce mu sie przewracać na boczek z plecków, wiem, ze umie, bo widziałam, ale nieczesto to robi. :-(
Natomiast ostatnio odkrył twarze swoich rodziców. W wersji macanej ;-)
Uwielbia głaskać mnie po twarzy, robi to tak delikatnie
Ale najfajniej jest jak trafi na usta i całuję mu paluszki, wtedy najchętniej wepchałby mi łapke do buzi ;-)
Zaueażyłam też, ze ma teraz fazę na odkrywanie świata przez dotyk. Głaszcze wszystko co mu sie nawinie pod rekę.
Martwi mnie, ze nie chce mu sie przewracać na boczek z plecków, wiem, ze umie, bo widziałam, ale nieczesto to robi. :-(
Natomiast ostatnio odkrył twarze swoich rodziców. W wersji macanej ;-)
Uwielbia głaskać mnie po twarzy, robi to tak delikatnie
Ale najfajniej jest jak trafi na usta i całuję mu paluszki, wtedy najchętniej wepchałby mi łapke do buzi ;-)
Zaueażyłam też, ze ma teraz fazę na odkrywanie świata przez dotyk. Głaszcze wszystko co mu sie nawinie pod rekę.
News z ostatniej chwili- :-)- leżąc na macie Adaś tłucze rązcką w zabaweczkę, które m kolo rączki zwisa. Nawet łapie ją sobie!! i do tego gada jakby był nieźle wkurzony Nie pomyslałabym kiedyś, że mozna się cieszyc z takich drobiazgów
Jedyny problem polega na tym, że zabaweczki nie da się wziąć do buzi hihih Chtyba stąd ta złość
Jedyny problem polega na tym, że zabaweczki nie da się wziąć do buzi hihih Chtyba stąd ta złość
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
My jestesmy teraz na etapie podnoszenia glowki do przodu Tzn jak ja ciagne delikatnie za raczki to sie podnosi sama I jak ja trzymam na raczkach w pionie plecami do mojego brzucha to daje glowke do przodu i cala sie zgina do przodu Ciezko ja wtedy utrzymac hihihih
J
justyneczka
Gość
ja nie wiem o co chodzi, Lili bawi sie zabawkami juz pięknie miętoli je strasznie sapie i cos tam jęczy po swojemu pod nosem do dziubka pakuje a na nie przewraca sie.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ja nie wiem o co chodzi, Lili bawi sie zabawkami juz pięknie miętoli je strasznie sapie i cos tam jęczy po swojemu pod nosem do dziubka pakuje a na nie przewraca sie.
Justynka nie rozumiem ?????? co nie wiesz o co chodzi hihi Nie zrozumialam twojego posta To slicznie ze Lili juz tak duzo umie
Bartek też już pięknie się podnosi jak go chwycę za rączki, ale o obracaniu nie ma na razie mowy. Z boczku na plecy i czasem z boczku na brzuch, to tak. Zabawki w łapce lądują w buzi i nerwy jak się nie chcą zmieścić, ale też z takim zacięciem nad tym pracuje, że hej.
J
justyneczka
Gość
Dorcia, o to że potrafi inne rzeczy a tego nie
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JUSTYNKA czyli ze Lili potrafi sie bawic a glowke do przodu nie ??
Moja jak lezy sama to tez nie podnosi glowki robi to tylko jak ja nosze pionowo wtedy sie cala tak kuli zaczyna od glowki ktora idzie jej do przudu i sie tak kuli heheh
Nie boj nic moze ona nie czuje takie potrzeby aby sobie glowke podnosic :-)
Moja jak lezy sama to tez nie podnosi glowki robi to tylko jak ja nosze pionowo wtedy sie cala tak kuli zaczyna od glowki ktora idzie jej do przudu i sie tak kuli heheh
Nie boj nic moze ona nie czuje takie potrzeby aby sobie glowke podnosic :-)
Podziel się: