reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Anai no i super. Brawo!!!

Asia hehe nikt nie mówił że bedzie łatwo:-p:-D:-D

Mój cwaniaczek już chodzi na całego;-) zaczyna kucac podnosić coś z podłogi i wstawac bez trzymanki:tak: Zajefajnie tańczy dupcią trzymając rekę w górze jakby rapował:-D:-D:-D

Mój łobuziaczek zajadał by wszystko co zanjdzie na swej drodze.
Dałam mu ostatnio świeżo ugotowaną fasolkę szparagową to się krzywi ale jak znajdzie kawałek chleba na podłodze to zajada aż się uszy trzęsą. Chwilami to już za Nim nie nadążam.
Poza tym raczkuje staje przy meblach i uwielbia bawić sie kablami sprzętem RTV i wszystkim co nie jest dla Niego.
Na widok kobiet szaleje uśmiechając się i zaczepiając je a do mężczyzn jest nieufny, no ale wkońcu to facet.

ANAI gratulacje
CZARNA SAMI to juz niezle poszedl do przodu :-)
ASIU Oliwka nadal pelza Czasem zdazy jej sie zarazckowac A robi tez taka rozpierduche ze hej hihih

Oliwka wstaje wszedzie gdzie sie jej podoba I ROBI TO BEZ PROBLEMU i ZACZYNA obchodzic np meble tzn w zaleznosci gdzie stoi Widac ze chcialaby przy tym staniu sie poruszac ale JESZCZE SIE BOI :-(

A jak siedzi na pupie to jak na niej tanczy to az na siedzaco posuwa sie cala do przodu SMIESZNIE TO WYGLADA HEHEHE

Bartek zaczyna chodzić za rączki. Koślawo jeszcze, ale co raz więcej. No i jak stoi przy naszej kanapie, to próbuje się wspiąć - alpinista.
A śmiałam się, że zęby mu wyjdą hurtowo i prawdopodobnie lada moment wyjdzie mu 6 :szok:

reklama
Do góry