Oj Kaka ty nie wieszco piszesz Bedziesz wspominac jak to fajnie bylo jak Hania pelzala
Hmmm chyba jednak bardziej się babcia z chodzącą Hanką namęczy niż ja;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Kaka ty nie wieszco piszesz Bedziesz wspominac jak to fajnie bylo jak Hania pelzala
Magda to ja jakiś uboczny element bo ja zaczynam powoli łapać oddech jak mały zaczyna dreptacOj Kaka ty nie wieszco piszesz Bedziesz wspominac jak to fajnie bylo jak Hania pelzala
Amoj mlody zapitala z predkoscia swiatla przy meblach, zrobi krok od mebla do mebla i na tym sie konczy. Majeszcze chwile czasu zeby pocwiczyc
patrycja to gratulacje dla Kamisia
Bartek wczoraj wspiął się na kanapę Martynki. Ona jest tak mniej więcej jak Materac w łóżeczku, ale już kolejna przeszkoda za moim dzieckiem. Tylko patrzeć jak wlezie na naszą albo fotel