reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

I ja się dopisuje do chodzących, młody szaleje nam z chodzenie, puszcza się sam i zasuwa na dwóch

reklama
Ja tam się cieszę, że Sebcio się jeszcze nie puszcza :-D:-D:-D ma czas :-D:-D:-D ... ale na poważnie to lada moment i zacznie chodzić ... to się będzie działo.

kaka U NAS TEZ PELZANIE I WSTAWANIE

Oliwka strasznie boi sie pusscic a widac ze by chciala Jak stoi sama i sie czegos trzyma i mialaby przejsc gdzie obok to musis sie najpierw chwycic a pozniej dopiero idzie I widac jak stara sie czegos zlapac aby isc w innym kierunku ale jak nie umie to placze
JA NIE WIEM PO KIM ONA TAKA STRACHLIWA HEHEHE

Oj Kaka ty nie wieszco piszesz:-D:-D Bedziesz wspominac jak to fajnie bylo jak Hania pelzala:-D:-D
Amoj mlody zapitala z predkoscia swiatla przy meblach, zrobi krok od mebla do mebla i na tym sie konczy. Majeszcze chwile czasu zeby pocwiczyc:tak:
patrycja to gratulacje dla Kamisia:tak:

U nas też jeszcze trochę do samodzielnego chodzenia, chociaż moja teściowa wie lepiej. U niej zawsze jest "ojej siedzi, to zaraz wstanie, ojej stoi, to zaraz zacznie chodzić..." :eek: Martyna zaczęła stać pod koniec lipca, a pierwsze samodzielne kroki zrobiła 1 listopada więc jednak trochę tego "zaraz" minęło :rofl2:
Tym niemniej gratuluję wszystkim tuptusiom!!!

Rafał sie od kilku dni zapomina i sie puszcza jak stoi, kilka ładnych sekund postoi i jak sie zorientuje to na tyłek :-D hi hi Ale kroczków bez trzymania sie jeszcze boi robic, ale biega z czym sie da, wczoraj u tesciow pól dnia biegał z duzym kartonem, trzymajac sie go i slizgajac po podłodze jakby to jezdzik był :-D hi hi

reklama
Gratulacje dla małych chodzących bobasów:tak:
Oj my też chyba jeszcze poczekamy bo jak tylko się ją stawia na środku pokoju gdzie nie ma się czego przytrzymać to zaraz siada na pupę:baffled: a koło łożka i mebli to zasuwa jak by miała akumulatorki w pupie:-D

Do góry