reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja tam się cieszę, że Sebcio się jeszcze nie puszcza ma czas ... ale na poważnie to lada moment i zacznie chodzić ... to się będzie działo.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
kaka U NAS TEZ PELZANIE I WSTAWANIE
Oliwka strasznie boi sie pusscic a widac ze by chciala Jak stoi sama i sie czegos trzyma i mialaby przejsc gdzie obok to musis sie najpierw chwycic a pozniej dopiero idzie I widac jak stara sie czegos zlapac aby isc w innym kierunku ale jak nie umie to placze
JA NIE WIEM PO KIM ONA TAKA STRACHLIWA HEHEHE
Oliwka strasznie boi sie pusscic a widac ze by chciala Jak stoi sama i sie czegos trzyma i mialaby przejsc gdzie obok to musis sie najpierw chwycic a pozniej dopiero idzie I widac jak stara sie czegos zlapac aby isc w innym kierunku ale jak nie umie to placze
JA NIE WIEM PO KIM ONA TAKA STRACHLIWA HEHEHE
Oj Kaka ty nie wieszco piszesz Bedziesz wspominac jak to fajnie bylo jak Hania pelzala
Amoj mlody zapitala z predkoscia swiatla przy meblach, zrobi krok od mebla do mebla i na tym sie konczy. Majeszcze chwile czasu zeby pocwiczyc
patrycja to gratulacje dla Kamisia
Amoj mlody zapitala z predkoscia swiatla przy meblach, zrobi krok od mebla do mebla i na tym sie konczy. Majeszcze chwile czasu zeby pocwiczyc
patrycja to gratulacje dla Kamisia
majeczka02
Fanka BB :)
Zgadzam się z tym Uwazam,ze jeszcze się nachodziwszystko w swoim czasie. Od niedawna zaczał sam wstawać przy czymś( bo pełza juz od dawna)Ja tam się cieszę, że Sebcio się jeszcze nie puszcza ma czas ... ale na poważnie to lada moment i zacznie chodzić ... to się będzie działo.
U nas też jeszcze trochę do samodzielnego chodzenia, chociaż moja teściowa wie lepiej. U niej zawsze jest "ojej siedzi, to zaraz wstanie, ojej stoi, to zaraz zacznie chodzić..." Martyna zaczęła stać pod koniec lipca, a pierwsze samodzielne kroki zrobiła 1 listopada więc jednak trochę tego "zaraz" minęło
Tym niemniej gratuluję wszystkim tuptusiom!!!
Tym niemniej gratuluję wszystkim tuptusiom!!!
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Rafał sie od kilku dni zapomina i sie puszcza jak stoi, kilka ładnych sekund postoi i jak sie zorientuje to na tyłek hi hi Ale kroczków bez trzymania sie jeszcze boi robic, ale biega z czym sie da, wczoraj u tesciow pól dnia biegał z duzym kartonem, trzymajac sie go i slizgajac po podłodze jakby to jezdzik był hi hi
reklama
malaulka
Podwójna mamusia
Gratulacje dla małych chodzących bobasów
Oj my też chyba jeszcze poczekamy bo jak tylko się ją stawia na środku pokoju gdzie nie ma się czego przytrzymać to zaraz siada na pupę a koło łożka i mebli to zasuwa jak by miała akumulatorki w pupie
Oj my też chyba jeszcze poczekamy bo jak tylko się ją stawia na środku pokoju gdzie nie ma się czego przytrzymać to zaraz siada na pupę a koło łożka i mebli to zasuwa jak by miała akumulatorki w pupie
Podziel się: