dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrawdaJa tez tak myśle. Zaznaczam JA. Nie może być tez tak że wszystkie sie we wszystkim sie zgadzamy. Ża tylko sobie słodzimy bo to by było sztuczne i nieprawdziwe i fałszywe. Każdy ma swoje zdanie. Bo ilu ludzi to tyle opinii.
Ale wychowując konserwatywnie też jednocześnie
wykazujecie nietolerancję dla innych metod
I to jest ok??
Dorota nie przesadzaj! Nikt nikogo nie obraża ani nikt z nikim się nie kłóci. Chyba kazda ma prawo do swjego zdania...
No ale dogryzamy sobie itp Ze teraz co mamy przywizac dziecko do lozka jak chce wsawac ? Troche to niesmaczne Ok niech kazda powie co ma dopwiedzenia na jakis temat i CACY :-)
Ja nikomu nie dogryzam...
Malena samo stwierdzenie ze matki ktore wsadzaja dzieci to chodzikow sa wygodne....i tlumaczenie ze to do nas nie bylo ierowane jest smieszne, bo niektore uzywaja i chyba sa matkami?? Dlatego ja uwazam ze w takim razie ja tez mam prawo do powiedzenia ze cos mi sie nie podoba
Cytatow konkretnie nie przytocze bo szkoda mi czasu, w koncu Stas nie moze caly dzien biegac w chodziku