dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDA udana jestes I jaka szczera Kate jednak chodzilo aby nie skrzywdzic dziecka Ona przytoczyla historie innych ludzi Tylko ze Oliwka sie obraca sie Stara raczkowac Jak widzialyscie Teraz zaczyna wstawac
Od wczoraj tez jak idzie do mebli na brzuszku to ja jest polka ciut wyzej to ona sie zlapie i sie podnosi :-)
Trzymana za raczka DREPTA :-)
Kazde zdiecko jest rozne Ta Julka o 2 tygodnie starsza od Oliwki Polozona na brzuchu macha tylko rekamii nogami I jak polozy raczki na podlodze to czasem uda sie jej tak odbic ze posunie sie leciutko do tylu Na nozkach nie stoi Na plackach czasem sie obroci na brzuszek A byla u lekarza I sprawdzali jej odruchy itp i wsio jest ok
Nie no niektore zasady sa dziwne Co zrobic jak dziecko chce siedziec
Tylko mi sie tutaj nie klocic :-)
Od wczoraj tez jak idzie do mebli na brzuszku to ja jest polka ciut wyzej to ona sie zlapie i sie podnosi :-)
Trzymana za raczka DREPTA :-)
Kazde zdiecko jest rozne Ta Julka o 2 tygodnie starsza od Oliwki Polozona na brzuchu macha tylko rekamii nogami I jak polozy raczki na podlodze to czasem uda sie jej tak odbic ze posunie sie leciutko do tylu Na nozkach nie stoi Na plackach czasem sie obroci na brzuszek A byla u lekarza I sprawdzali jej odruchy itp i wsio jest ok
Nie no niektore zasady sa dziwne Co zrobic jak dziecko chce siedziec
Tylko mi sie tutaj nie klocic :-)