reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

MAGDA udana jestes I jaka szczera Kate jednak chodzilo aby nie skrzywdzic dziecka Ona przytoczyla historie innych ludzi Tylko ze Oliwka sie obraca sie Stara raczkowac Jak widzialyscie Teraz zaczyna wstawac
Od wczoraj tez jak idzie do mebli na brzuszku to ja jest polka ciut wyzej to ona sie zlapie i sie podnosi :-)
Trzymana za raczka DREPTA :-)

Kazde zdiecko jest rozne Ta Julka o 2 tygodnie starsza od Oliwki Polozona na brzuchu macha tylko rekamii nogami I jak polozy raczki na podlodze to czasem uda sie jej tak odbic ze posunie sie leciutko do tylu Na nozkach nie stoi Na plackach czasem sie obroci na brzuszek A byla u lekarza I sprawdzali jej odruchy itp i wsio jest ok

Nie no niektore zasady sa dziwne Co zrobic jak dziecko chce siedziec

Tylko mi sie tutaj nie klocic :-)

reklama
Wlasnie o to chodzi zeby kazda robila jak uwaza bo kazde dziecko jest inne.i te zasady tez o kant d... rozbic.chodzi o to zeby nikt nikogo nie opierdzielal za cos co robi z wlasnym dzieckiem.

Wlasnie o to chodzi zeby kazda robila jak uwaza bo kazde dziecko jest inne.i te zasady tez o kant d... rozbic.chodzi o to zeby nikt nikogo nie opierdzielal za cos co robi z wlasnym dzieckiem.
Jestem za:tak:
Ja tam swojego czasem sadzam. I te zakazy (jak dla mnie) to chyba czasem przesada. Ja rozumiem żeby nie robić nic na siłe jak dziecko nie daje rady lub jak daje mi znać że czegoś nie lubi. Nie wpadajmy ze skrajności w skrajność.To tylko moje zdanie

No włąsnie o to w tym wszystkich chodzi...każdy ma swoje zdanie, każdy podaje swoje argumenty i każdy robi jak uważa;-)

reklama
Ehhh a moj siada i potrafi siedziec ponad godzine i sie bawic, dzisiaj mi stanął sam na nogi i co mam zrobic?? Zabronic mu?? To mnie pobije jeszcze, a w domu bedzie taka awantura ze sasiedzi sie zlecą jak go połoze, hi hi :-D Myslicie ze powinnam go przywiazac do lozka zeby nie probował wstawac??
:-D :-D :-D

Do góry