reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
:tak: albo udajecie, że nie wiecie o co mi chodzi, albo rzeczywiście nie wiecie :no:

Dając sobie prawo do liberalizmu w wychowaniu jednocześnie
wykazujecie nietolerancję dla metod konserwatywnych...
I to już mi się wydaje nie ok.
I do tego zgryźliwie....
I do tego nie pierwszy raz :no:

PS. Ja też pozwalam małej posiedzieć :-p

Ehhh a moj siada i potrafi siedziec ponad godzine i sie bawic, dzisiaj mi stanął sam na nogi i co mam zrobic?? Zabronic mu?? To mnie pobije jeszcze, a w domu bedzie taka awantura ze sasiedzi sie zlecą jak go połoze, hi hi :-D Myslicie ze powinnam go przywiazac do lozka zeby nie probował wstawac??
:-D :-D :-D

Jak to powiedziałaby Super Niania musisz mu odwracać uwagę i jak on chce siedziec lub wstawac pokazuj mu zabawy na leżąco:-p moze to poskromi jego postepy

Ale wychowując konserwatywnie też jednocześnie
wykazujecie nietolerancję dla innych metod
I to jest ok??

Dziewczyny KATE popsrostu powiedziala swoje zdanie Niektorym sie to niepodoba i zaczyna sie niemila atmosfera Chyba ze mnie sie wydaje
Nie powinnismy sobie dogryzac itp Duzo tu ironi Nie podoba mi sie to No ale kazda ma prawo wypowiedziec sie tak jak chce :-)

TYLKO PROSZE NIE KLOCMY SIE I NIE OBRAZAJMY :-)

Dorota nie przesadzaj! Nikt nikogo nie obraża ani nikt z nikim się nie kłóci. Chyba kazda ma prawo do swjego zdania...​

KAKA ja wlasnie wyrazilam swoje zdanie

No ale dogryzamy sobie itp Ze teraz co mamy przywizac dziecko do lozka jak chce wsawac ? Troche to niesmaczne Ok niech kazda powie co ma dopwiedzenia na jakis temat i CACY :-)

reklama
Ja nikomu nie dogryzam...wyrazam swoją opinie i nie uwazam, zeby tu jakas kłótnia wynikła. Po prostu każdy pisze co myśli.

Do góry