reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

witajcie mamuśki :-)
U nas nareszcie pojawił się pierwszy ząbek!!! :happy::happy::happy: Amelka już dzisiaj skrobała sobie nim jabłuszko :-)

reklama
Teraz to już ząbki będą się wyłaniań i wyłaniać :-D

Gratulacje dla paździoszkowych dzieciaczków za nowe osiągnięcia i rozwój ruchowy.

PATI gratulacje :-)
MOLI normalnie Mikesz sie rozszalal :-)
MALENA no to lada dzien sie przebija I juz chyba wiadomo dlaczego Izunia byla ostatnio taka marudna :-)
MAJECZKO gratki dla Rubenka
ANAI gratki zabka
WIOLAS rowniez gratki zabka

No to ja wam cos napisze Oli bardzo lubi STAC tylko mnie nie bijcie Pozwalalamy jej tak na troche Ona wprost piszczy jak stoi na nozkach (w chodziku bardziej siedzi niz stoi)Uwilbia jak sie ja trzyma za raczki lub pod paszkami a Ona stoi I Od wczoraj podczas tego stania za nasza namowa zaczela robic KROCZKI normalnie podnosi najpierw jedna nozke i robi kroczek i kladzie Ja i pozniej nastepna nozka SERIO OLIWKA NA STOJACO CHCE JUZ CHODZIC HIHIHIH
Jak to fajnie wyglada jak ona tymi nozkami robi jakby chodzila :-)

Moja mama sie smieje ze ona bedzie miala moze chodzenie po NIEJ moja mama chodzila juz za raczke jak miala 9 miesiecy Ja mialam 14 miesiecy jak zaczynalam chodzic ale Juz widac ze tego po mnie miec nie bedzie hehehe

Rafał robi identycznie od jakiegos czasu, jak mu sie da tylko raczki to chyc na nogi i przebiera nimi jakby chodził. Do raczkownia sie nie kwapi, wiec moze bedzie miał tak jak tatus, ktory zaczał chodzic jak miał 8 miesiecy, a nie raczkował wcale...

Juz sie boje, mało czasu mi zostało... hehe

reklama
Rafał robi identycznie od jakiegos czasu, jak mu sie da tylko raczki to chyc na nogi i przebiera nimi jakby chodził. Do raczkownia sie nie kwapi, wiec moze bedzie miał tak jak tatus, ktory zaczał chodzic jak miał 8 miesiecy, a nie raczkował wcale...

Juz sie boje, mało czasu mi zostało... hehe

No malo heheheh
Ciesze sie Martynka ze u Ciebie podobnie Tylko ze Oli kwapi sie i do raczkowania PELZA i do chodzenia hehehe

Do góry