reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

EVELAJNA dzieki za dobre slowa Bardzo mile one sa :-)

NO TO JA TEZ ROBIE WIELKIE OCZY

U nas na pazdzierniku same fenomeny MARIKA z tym raczkownaie itp a TUSKA z NOCNIKIEM jestem w wielkim szoku
Ja bym nawet nie wpadla aby wogole kupic ten NOCNIK wielie gratulacje :-)

reklama
Nie, no Kasia, ja taki zwykły nocnik kupiłam:-) Tylko się śmieję, że dziecko moje niesiedzące:-):happy: Sorki, zamotałam tam. Ale fakt, faktem - od 12godzin ani jednej mokrej pieluchy:shocked2:

Dorotko ja też sadzam mlodego, zresztą widać na zdjęciach, ale on nie chce leżeć i już, jak coś to na brzuchu, wtedy pełza, lub buju; buju. Acha wyczaiłam jak wstaje w łóżeczku dziś go przyłapałam na gorącym uczynku:
przewraca się na brzuch, z tego na czworaka, łapue się rękami szczebelków, na kolana i wstaje

Ewelajna:szok::szok::szok:

Od kilku dni zastanawiam się czy chwalić się czy jeszcze nie, ale co tam. Chyba zmierza ku dobremu więc: korzystamy z nocnika ze skutkiem rewelka - żadnej kupy w pieluchę od kilku dni, dziś nawet jednej mokrej pieluchy nie było - wsio w nocnik. Sami nie wiemy jak wyszło: młoda zaczęła protestować jak chciała kupę, krzywiła się, prężyła i robiła na przebieralnik jak ją rozebrałam. No i kupiliśmy nocnik dziecku niesiędzącemu, i działa. Ja wiem, że jeszcze niejedna kupa pójdzie w tą pieluchę, no i siku też - bata nie ma. Ale oczy robimy wielkie, bo młoda kapuje o co lata. :cool2:

Acha wyczaiłam jak wstaje w łóżeczku dziś go przyłapałam na gorącym uczynku:
przewraca się na brzuch, z tego na czworaka, łapue się rękami szczebelków, na kolana i wstaje
SZOK:szok::szok::szok:
zdolniachy z tch paździoszkow:-D

reklama
tylko on jeszcze siadania nie opanował bez niczego, tzn siada jak się ku czegos złapie

Do góry