reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

a teraz to już możemy się smarować czym popdadnie, czy tez mamy na jakies składniki uważać ???????????

reklama
taaa, z tym czasem tez mam problem :-( niestety zrobily mi sie rozstepy na biuscie :wściekła/y: ale nie wim czym je sarowac, no i co zrobic z ta skora na brzuchu??

Moniko- takie rozstępy na piersiach, to pamiętam jak dostałam po prodzie Oli, smarowałam je wtedy po prostu balsamem do ciała- oczywiście omnijając brodawki. Na pocieszenie dodam, że zeszły zupełnie:tak: skórę na brzuszku też smaruj balsamem albo czymkowiek- żeby tylko ją porządnie nawilżyć. I nie przejmuj się, że jeszcze jest jej jakby za dużo- przecież tak naprawdę to dopiero co urodziłaś:-D

acha- też jakiś czas temu szukałam jakichś wieści o tym czego z kosmetyków nie wolno uzywać karmiąc piersią i ogólnie panuje cisza, wiec chyba nie ma jakichś szczególnych zakazów. Celulitu nie posiadam, więc nic mądrego na ten temat nie wiem....

ja normalnie oplywam w rozstepy po porodzie i mama przywiozla mi krem z Polski Mustela ponoc cudowny srodek na rozstepy i blizny,...narazie smarujemy sie i zobaczymy:baffled::dry:

Mam dzisiaj dyzur (w sumie z koniecznosci - lecze sie z przeziebienia) odsiezam wiec topiki:-)

w tym napisze, ze znalazłam fajny krem do cycków :-D Seria Spa Eveline - serum do biustu (rozowa tubka). Super zapach, dobra cena (15 zł) a co najwazniejsze - po 3 tyg codziennego smarowania naprawde widoczne efekty - znikły rozstepy, a skora jest fajnie napieta.
polecam

ja smaruje sie kremem przeciwko cellulitisowi z tej wlasnie serii juz 2 tydzien i d..a,zadnych efektow narazie nie widac:eek:,mi to juz chyba nic nie pomoze:sorry2::baffled::eek:

Majka a napewno aby masz ten cellulit??? :-)

Ja zywałam zielonej serii z Eveline na cellulit i jestem zdania, ze to jedne z niewielu kosmetyków, które w tej materii działaja, na dodatek mając miła dla kieszeni cene...
ale wiadomo, ze nie wszyscy reaguja tak samo. A 2 tyg to chyba jeszcze wczesnie na efekty, no i nalezałoby sie smarowac systematycznie 2x dziennie.Mi sie nie zawsze chciało :rofl2:

reklama
A ja mam z tej serii żel pod prysznic peelingujący i serum na rozstępy:tak:. I w sumie jestem zadowolana. Ja mam okropne rozstępy na udach, ale po systematycznym stosowaniu wyraźnie widać, że zbledły:tak:. Szkoda, że już nigdy nie zginą:wściekła/y:.

Do góry