reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

reklama
JA 2 tyg to chyba jeszcze wczesnie na efekty, no i nalezałoby sie smarowac systematycznie 2x dziennie.Mi sie nie zawsze chciało :rofl2:
no a mi sie chce wlasnie bo sie zawzielam do tego masaze codziennie pod prysznicem i mimo to slabe efekty,no coz pozostaje mi chyba sie z nim zaprzyjaznic:-:)eek::sick:

Ja zywałam zielonej serii z Eveline na cellulit i jestem zdania, ze to jedne z niewielu kosmetyków, które w tej materii działaja, na dodatek mając miła dla kieszeni cene...
ale wiadomo, ze nie wszyscy reaguja tak samo. A 2 tyg to chyba jeszcze wczesnie na efekty, no i nalezałoby sie smarowac systematycznie 2x dziennie.Mi sie nie zawsze chciało :rofl2:

Mogę prosić o dokładne namiary na ten cudo kosmetyk? Muszę coś zrobić ze swoim cellulitem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja też używam Eveline: slim extrieme 3D spa serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit i do tego taki sam (już mi się nie chce tego wypisywać:-)) krem. Naprawdę działa, zresztą wogóle często używam kosmetyków tej firmy- jakość super i cena też super. Zadziałało, pomimo używania tylko wieczorem (rano jest szaleństwo, i musiałabym chyba wstawać o piątej, żeby się wsmarować) Jedyny minus (chociaż może właśnie plus) to dość intensywne uczucie chłodu i pieczenie (te preparaty zawierają chyba dużo mentolu )

reklama
no to gratuluję, bo po posmarowaniu się tymi cudami mój mąż ma zakaz dotykania, odzywania się i wogóle jakiegokolwiek kontaktu ze mną do czasu gdy to działanie ustąpi. Inaczej gotowa jestem pogryźć:-D

:szok: A ja tam kładę się na łóżeczku i się odprężam;-). Ale Ciebie może mąż a mnie tam balsamiki:-D:rofl2::-D:rofl2::-D.

Do góry