reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

Ja tez mam 3 rozstepy, ale olewam je, mam nadzieje, ze zbledna z czasem, a jak nie, to bede chodzic w takich strojach jak moja babcia, gacie do pepka. ;-)

reklama
Mi ostatnio brzuszek tak urósł że stare rozstępy zaczęły się powiększać :zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Całe szczęście nie aż tak bardzo no ale jeszcze troszkę przede mną jest...

A ja mam trzy rozstępy :szok: Ale nie w tym miejscu, gdzie się ich spodziewalam :confused: Najbardziej urósł mi brzucholek, ale na nim nic nie ma. Jest czysty i gładki ;-) Za to piersi niewiele mi urosły, a pojawiły się na nich, a właściwie na jednej z nich trzy małe paseczki. Rozstępy są bardzo delikatne i nie za duże. Pojawiły się przy samej otoczce i idą w kierunku pachy. Także mam nadzieję, że nie zrobią się większe i każdy stanik je zakryje:szok: Przynajmniej sama sobie tego życzę :tak:

Ja niestety też mam rozstępy na piersiach, jeszcze z wieku dorastania, kiedy to szybko mi piersi urosły. Ale są blade i prawie ich już teraz nie widać, więc mogłam sobie zawsze pozwolić nawet na dekoldy :tak:

Myślę, że warto reaktywować temat !

U mnie akurat rozstępów brak, ale cellulit się przypętał aż strach :wściekła/y: też macie z tym problem, co stosujecie :confused:

Myślę, że warto reaktywować temat !

U mnie akurat rozstępów brak, ale cellulit się przypętał aż strach :wściekła/y: też macie z tym problem, co stosujecie :confused:

tak, tak... ja mam tez ten problem....i jak narazie stosuję Łakotki kokosowe...mniam mniammm:tak:

A tak na serio to smaruję się żelem wyszczuplającym l'oreala...i ładnie wygładza skórę...bynajmniej "z wierzchu"....:baffled:

a u mnie jak w ciazy rozstepow niemalze nie bylo, to teraz mam ich caly brzuch.:wściekła/y:
Macie jakis "zloty środek"? najlepiej żeby sie sam wsmarowywał, bo ja nie mam czasa....

reklama
taaa czas to towar deficytowy ja chwilowo zbraku owegoż nic nie wsmarowuje i wkurzam sie bo mi skora obwisa ponizej pepka celulitu nie zawuazylam ale generanlnie nie mam nawet czasu pozadnie sie sobie w lustrze przejzec, ba wczoraj chciala nogi ogolic i niestety mala niebardo chciala spac i nie mialam czasu

Do góry