reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

Ja tez mam 3 rozstepy, ale olewam je, mam nadzieje, ze zbledna z czasem, a jak nie, to bede chodzic w takich strojach jak moja babcia, gacie do pepka. ;-)

reklama
Mi ostatnio brzuszek tak urósł że stare rozstępy zaczęły się powiększać :zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Całe szczęście nie aż tak bardzo no ale jeszcze troszkę przede mną jest...

A ja mam trzy rozstępy :szok: Ale nie w tym miejscu, gdzie się ich spodziewalam :confused: Najbardziej urósł mi brzucholek, ale na nim nic nie ma. Jest czysty i gładki ;-) Za to piersi niewiele mi urosły, a pojawiły się na nich, a właściwie na jednej z nich trzy małe paseczki. Rozstępy są bardzo delikatne i nie za duże. Pojawiły się przy samej otoczce i idą w kierunku pachy. Także mam nadzieję, że nie zrobią się większe i każdy stanik je zakryje:szok: Przynajmniej sama sobie tego życzę :tak:

Ja niestety też mam rozstępy na piersiach, jeszcze z wieku dorastania, kiedy to szybko mi piersi urosły. Ale są blade i prawie ich już teraz nie widać, więc mogłam sobie zawsze pozwolić nawet na dekoldy :tak:

Myślę, że warto reaktywować temat !

U mnie akurat rozstępów brak, ale cellulit się przypętał aż strach :wściekła/y: też macie z tym problem, co stosujecie :confused:

Myślę, że warto reaktywować temat !

U mnie akurat rozstępów brak, ale cellulit się przypętał aż strach :wściekła/y: też macie z tym problem, co stosujecie :confused:

tak, tak... ja mam tez ten problem....i jak narazie stosuję Łakotki kokosowe...mniam mniammm:tak:

A tak na serio to smaruję się żelem wyszczuplającym l'oreala...i ładnie wygładza skórę...bynajmniej "z wierzchu"....:baffled:

a u mnie jak w ciazy rozstepow niemalze nie bylo, to teraz mam ich caly brzuch.:wściekła/y:
Macie jakis "zloty środek"? najlepiej żeby sie sam wsmarowywał, bo ja nie mam czasa....

reklama
taaa czas to towar deficytowy ja chwilowo zbraku owegoż nic nie wsmarowuje i wkurzam sie bo mi skora obwisa ponizej pepka celulitu nie zawuazylam ale generanlnie nie mam nawet czasu pozadnie sie sobie w lustrze przejzec, ba wczoraj chciala nogi ogolic i niestety mala niebardo chciala spac i nie mialam czasu

Do góry