reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

reklama
ja niewiele się dorobiłam celulitu w ciąży, ale to co miałam zeszło po stosowaniu Nivea goodbye cellulite. Rozstępy zrobiły mi się na piersi zaraz po pierwszym nawale, ale niczym nie smarowałam i chyba zeszło ... przynajmniej ja tam nic nie widzę i mąż też :-p

Ja muszę zakupić ten CUDO specyfik bo cellulit mi się pokazał po urodzeniu młodziana :baffled: Mam nadzieję, ż na mnie też zadziała :elvis:

... ja również proszę :tak:.

Abejka ... a może na te nasze zmarszki koło oczu też znasz jakiś skuteczny specyfik, cio ;-)?????

Ticzka osobiscie od jakichś 6 mcy uzywam do twarzy TYLKO kosmetyków Olay. Do mycia chusteczki (łacza w sobie 4 w jednym, myja, tonizuja, pilnguja i nawilżaja), krem Olay Antyaiging pod oczy,emulsja Total Effets na dzien i krem na noc.
Zauwazam roznice. Nie planuje zmian :-) w koncu po latach bezskutecznych poszukiwań znalazłam kosmetyki dla siebie :-)

ja też używam Eveline: slim extrieme 3D spa serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit i do tego taki sam (już mi się nie chce tego wypisywać:-)) krem. Naprawdę działa, zresztą wogóle często używam kosmetyków tej firmy- jakość super i cena też super. Zadziałało, pomimo używania tylko wieczorem (rano jest szaleństwo, i musiałabym chyba wstawać o piątej, żeby się wsmarować) Jedyny minus (chociaż może właśnie plus) to dość intensywne uczucie chłodu i pieczenie (te preparaty zawierają chyba dużo mentolu )

xandi, dokładnie.... przeciąg miedzy nogami :crazy::-D
Mogę prosić o dokładne namiary na ten cudo kosmetyk? Muszę coś zrobić ze swoim cellulitem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monia, xandi napisała wsio. Kupisz w kazdym wiekszym markecie

Abejka .... dzięki za odpowiedź :-). Ja jeszcze nigdy tych kosmetyków nie używałam, ale jak piszesz to trzeba je wypróbować ... bo to najlepiej jak ktoś właśnie podpowie, że coś jest dobre, bo już używał :tak:. Jak ja tak na własną rękę eksperymentuję ... to zazwyczaj nienajlepiej na tym wychodzę :dull::crazy::-D

Ja zaczełam ich uzywac jakos w lutym. Dostałam przepuske z domu i poszl sobie na zakupy. W galerii Centrum Olay ma stanowiska badania cery. Zeby potrwało dłuzej sbie ta cere zbadałam i babka mi dobrała kosmetyki. Dostałam tez na próbe pół chusteczki i bardzo mi podpasiła. To jedyne chusteczki suche, ktore rzeba zmoczyc woda i wtedy sie pienia. Kazda z nich przecinam nozyczkami na pol, bo cała mi jest za duzo, a tym sposobem mam 2x wiecej. Kosztuja ok 25 zł z pudełkiem i potem jakies 19 zł zapas. Niby duzo, ale jakbym policzyła zel, tonik i mleczko to wyszłoby ze 2x tyle

Abejka ... nawet nie wiedziałam, że takie cudo jak pieniące się chusteczki istnieja :-D;-), ale super, bo tak jak piszesz jest to oszczędność, gdyż masz tu 2 lub 3 preparaty w jednym .... jaka wygoda na pewno wypróbuje :happy2::tak:!!!

Abejka .... dzięki za odpowiedź :-). Ja jeszcze nigdy tych kosmetyków nie używałam, ale jak piszesz to trzeba je wypróbować ... bo to najlepiej jak ktoś właśnie podpowie, że coś jest dobre, bo już używał :tak:. Jak ja tak na własną rękę eksperymentuję ... to zazwyczaj nienajlepiej na tym wychodzę :dull::crazy::-D

Ja mam tak samo Tika. Żadko kiedy uda mi się samej trafić na coś porządnego :-(

J Dostałam przepuske z domu i poszl sobie na zakupy. W galerii Centrum Olay ma stanowiska badania cery. Zeby potrwało dłuzej sbie ta cere zbadałam i babka mi dobrała kosmetyki.

:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Jutro wybieram się na większe zakupy do marketu to będę szukać. Dzięki za radę ;-):-D

reklama
A moze doradzicie mi jakis specyfik do twarzy...bo mam taka niespecjalna cere, wyskoczyly mi jakies plamki i takie jakby syfki mam na czole i troche przy nosie w kociku oka:sick::crazy::rofl2:ale to nie syfki tylko cholera wie co, troche swedzi, czy to kurzajki czy co:rofl2::rofl2:opis pasuje do wygladu czarownicy:-D:-Dale u mnie nie jest to AZ;-):-Dtak widoczne ale mi przeszkadza...
Wiem,ze teraz nie jest pora na zabiegi u dermatologa ale jak przyjdzie jesien to sie wybieram...:angry::angry:

Do góry