karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
oj to trzeba sobie kupic taki kremik:-)przyda mi sie przyda
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... ja również proszę.
Abejka ... a może na te nasze zmarszki koło oczu też znasz jakiś skuteczny specyfik, cio ;-)?????
ja też używam Eveline: slim extrieme 3D spa serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit i do tego taki sam (już mi się nie chce tego wypisywać:-)) krem. Naprawdę działa, zresztą wogóle często używam kosmetyków tej firmy- jakość super i cena też super. Zadziałało, pomimo używania tylko wieczorem (rano jest szaleństwo, i musiałabym chyba wstawać o piątej, żeby się wsmarować) Jedyny minus (chociaż może właśnie plus) to dość intensywne uczucie chłodu i pieczenie (te preparaty zawierają chyba dużo mentolu )
Mogę prosić o dokładne namiary na ten cudo kosmetyk? Muszę coś zrobić ze swoim cellulitem![]()
Abejka .... dzięki za odpowiedź :-). Ja jeszcze nigdy tych kosmetyków nie używałam, ale jak piszesz to trzeba je wypróbować ... bo to najlepiej jak ktoś właśnie podpowie, że coś jest dobre, bo już używał. Jak ja tak na własną rękę eksperymentuję ... to zazwyczaj nienajlepiej na tym wychodzę :dull:
![]()
J Dostałam przepuske z domu i poszl sobie na zakupy. W galerii Centrum Olay ma stanowiska badania cery. Zeby potrwało dłuzej sbie ta cere zbadałam i babka mi dobrała kosmetyki.