karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
oj to trzeba sobie kupic taki kremik:-)przyda mi sie przyda;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... ja również proszę .
Abejka ... a może na te nasze zmarszki koło oczu też znasz jakiś skuteczny specyfik, cio ;-)?????
ja też używam Eveline: slim extrieme 3D spa serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit i do tego taki sam (już mi się nie chce tego wypisywać:-)) krem. Naprawdę działa, zresztą wogóle często używam kosmetyków tej firmy- jakość super i cena też super. Zadziałało, pomimo używania tylko wieczorem (rano jest szaleństwo, i musiałabym chyba wstawać o piątej, żeby się wsmarować) Jedyny minus (chociaż może właśnie plus) to dość intensywne uczucie chłodu i pieczenie (te preparaty zawierają chyba dużo mentolu )
Mogę prosić o dokładne namiary na ten cudo kosmetyk? Muszę coś zrobić ze swoim cellulitem
Abejka .... dzięki za odpowiedź :-). Ja jeszcze nigdy tych kosmetyków nie używałam, ale jak piszesz to trzeba je wypróbować ... bo to najlepiej jak ktoś właśnie podpowie, że coś jest dobre, bo już używał . Jak ja tak na własną rękę eksperymentuję ... to zazwyczaj nienajlepiej na tym wychodzę :dull:
J Dostałam przepuske z domu i poszl sobie na zakupy. W galerii Centrum Olay ma stanowiska badania cery. Zeby potrwało dłuzej sbie ta cere zbadałam i babka mi dobrała kosmetyki.