reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

reklama
A propos tego objawu kobiecości to przypomnial mi się dowcip opowiadany z uwielbieniem i lubością przez moich kolegów:

- "Dlaczego mężczyźni nie maną Cellulitu?"
.......
..........
............?
- "bo jest BRZYDKI!"

:eek:

Dziewczyny jak tam u was z rozstępami i innymi paskudztwami?? Mnie niestety dopadły te wstrętne rozstępy:zawstydzona/y: wczoraj je zauważyłam, wyskoczyły na brzuszku od spodu (tak żebym nie widziała:baffled:). Jak się smarowałam po kąpieli to coś tam zauważyłam i wzięłam lusterko a tam koszmar pełno takich malutkich ale na szczęście są płytkie byle nie rozlazły się nad pępek bo nici z krótkich koszulek (jak już zrzucę ten nadmiar kilogramów). Normalnie się załamałam jak to zobaczyłam i jeszcze dzisiaj Oli musiał mnie pocieszać że na pewno wszystko ukryję pod bikini (kochany jest). Nie chcę mieć flakowatego brzuszka:sick:

Ja też mam rozstępy tylko pod piersiami... i to pod każda rowno 2.. symetrycznie :-D nie są wielkie, smaruje je probkami z Mustelli i powoli bledną.
Na brzuszku nie mam nic, zupelnie nic. Ale nie ciesze sie na zapas bo często wychodzą po porodzie..:baffled:

reklama
Do góry