reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

hej z rana:):)
poszukałam zdjęć brzuszka z Bartusiem - na dwa dni przed porodem...nic a nic go nie przepowiadało - nawet brzuszek raczej wysoko był to był wtorek...w środę na wizycie kontrolnej miałam już 3,5 rozwarcia!a w czwartek Bartuś się urodził o 20:10
39b.jpg39a.jpg39.jpg

reklama
martini, fajny brzuszek, rzeczywiście dość mały i okrągły jak na końcówkę(a przynajmniej taki mi się wydaje, poprzez porównanie go do tych które oglądam na innych wątkach).Ciekawe co będzie w maju tym razem.

martini - najpierw spojrzałam na zdjęcia i pomyślałam: "ale już wielki:szok:" , dopiero później doczytałam :-D:-D:-D
chciałabym mieć taki brzuszek pod koniec ciąży;-)

kocham ten watek, macie takie sliczne brzusie juz nikt nam nie powie, ze to wzdecia no i w naszym przypadku im wiekszy tym piekniejszy :-D ja tez zauwazylam, ze ostatnio rosnie jak na drozdzach, juz i z rana jest prawie taki sam jak z wieczora ;-) jak znajde kabel do aparatu to tez wrzuce swoje

oto ja a raczej mój brzusio
(ps nie zwracajcie uwagi na nisko opuszczone spodnie... ale ja tak zawsze) :-D

Załączniki

• brz.JPG
    brz.JPG
    31,5 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
e tam pozazdrościć...

nie mam jak nawet sobie sesji zrobić ciążowej:-(
po 2 znów mi wybije brzuch pewnie w 8 miesiącu ,.. i same widzicie jaki był efekt(akurat stanęłam bokiem z rozstępami..
w sumie są nisko bo jak zakładam normalne spodnie to nie widac , ale jak takie jak na zdjęciu co ledwo wzgórek łonowy zakrywaja to wszystko widać...
z 2 strony nie mam rozstępów wogóle:-D ale i tak wiem że to usunę laserowo..

ilonka fajny brzusio:tak:

Do góry