reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

salsera - ja w 12 tyg przytyłam niecałe pół kilo , dodam jeszcze że nie miałam rewolucji z wymiotami i nie traciłam na wadze
A że brzusio urósł to wiem po bluzach jak sie zapinały z oporem :p a no i nie wspomnę jak mój mąż wieczorem potrafił mówić że piłeczka mi już wyskoczyła taka fajna .

jaipur- dziękuję bardzo

A ja rosnę tak jakoś całościowo o piersiach nie wspomnę bo one żyją swoim własnym życiem i są już duże

reklama
hehe sylviontko , jeśli będzie tak samo jak w poprzedniej ciąży to się z Tobą zgodze:tak:
bo właśnie miałam taką sytuację... miałam najmniejszy brzuch , a dziecko było na miejscu 2 z największych:-D

brzuś 16 010.jpg
Oto ja i moje 113cm:DD

Wszystkie brzuszki są śliczne i każdy jest wyjątkowy.
Poziomki rośniesz w oczach Kamcia chyba taki miała przed porodem o ile dobrze ze zdjęć pamiętam:-)

Śliczne macie brzuszki !! mój już nie jest taki słodziutki:DD

Kamcia miała mniejszy przed porodem:DD
Możecie nie wierzyć ale on na prawde rośnie w oczach:DD
Co 2-3 dni boli mnie podbrzusze i nagle staje się o wiele większy!!

reklama
Do góry