reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Poziomki - aż strach pomyśleć jaki będzie w kwietniu:szok:... bo teraz termin Ci się przesunie, ciąże mnogie są krótsze od pojedynczych ze względu na ograniczoną pojemność macicy

reklama
poziomki brzuszek elegancki:tak:Co się dziwić,skoro bliźnięta:tak:Mam koleżankę,która 3 miesiące temu bliźnięta urodziła i miała taaaaki brzuch,że ja w życiu takiego nie widziałam:szok:Ona mówiła,że boi się chodzić,bo ją ten brzuch ciągnie tak do dołu,że ma wrażenie,że się na niego zaraz przewróci:sorry:Tak więc pewnie też będziesz miała mega piłeczkę:tak:
krolka85 to Twoja pierwsza ciąża?Ja w pierwszej brzuch miałam lekki dopiero w 4 miesiącu:sorry:Tak więc się nie martw,każda ciąża inna.W każdej następnej już mięśnie brzucha są słabsze i bęcolek wywala szybciej:tak:Ja teraz już mam:tak:

:szok::szok::szok: ja miałam taki mniej więcej do porodu.....:szok::szok::szok::szok:
Poziomki - aż strach pomyśleć jaki będzie w kwietniu:szok:... bo teraz termin Ci się przesunie, ciąże mnogie są krótsze od pojedynczych ze względu na ograniczoną pojemność macicy
niekoniecznie...
ja już pisałam na chyba badaniowym wątku, moja kumpela ma bliźniaki , każdy po 3 kg i jest w 37 tc.... i jeszcze nie urodziła:-Dcały czas z niecierpliwością czekamy:-p

Poziomki, bliźniaki- jak fajnie! wiem, że to podwójny obowiązek,ale ile więcej szczęścia! Bardzo sie cieszę i troszkę zazdroszcze:)
Dobrze poprawić sobie humor oglądając Wasze sliczne brzuszki, leżąc znów w łóżku (nie wiem skąd ale przyplątało sie przeziębienie:/)

Kapitalne brzuszki macie dziewczyny, ale Poziomki bijesz nas na łeb :-D:tak: Ciekawa jestem jak będziemy wyglądać w Święta ;-)

reklama
Do góry