reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

A ja raczej zawsze byłam szczupła, ale miałam tendencje do wystającego brzuszka, bo mięśnie słabe. teraz widzę, że brzucholek z dnia na dzień coraz większy :szok:, co to będzie dalej... będę miała wieeeeelki brzuchol przed sobą - prawdziwa ciężarówka.

reklama
Dziewczyny brzuszki macie cudowne nie wazne czy male czy duze. Mi juz tez troszke widac choc wiem ze to w wiekszosci przez trawienie lub.. nie trawienie, bo przeciez dzidzia jeszcze malutka. Musze poprosic meza o zdjecie to wkleje...

No to ja pokażę swój brzuchol :) Zdjęcie zrobione przed chwilką, więc po całodniowym jedzeniu. Ogólnie to ja jestem duża i mój brzuch był widoczny już wcześniej, ale był znacznie mniejszy.

IMG_9448.jpg

Melia ciąży się nie wyprzesz;DD

dziewczyny mój też rośnie w oczach i na głodniaka po wizycie w wc jest nadal ogromny a to dopiero koniec 3 miesiąca hahaha

reklama
poziomki u ciebie to inna sprawa, bo was jest troje, wiec bedziesz tu takim naszym ponad wyjatkiem rodzynkiem ;))
ale melia to chyba bije nas Wszystkie na leb ;))

Do góry