reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Ja w każdej ciąży mam duzy brzuch ale teraz .....Na szczęście jestem wysoka i mam sporo miejsca:DD
A tak a propo wielkości to spotkałam kiedyś sąsiadkę którą widziałam przynajmniej raz w tygodniu i nie raz razem z psami na spacerze byłyśmy. Wracając do sedna sąsiadka była z wózkiem no to ja się pytam czyje to dziecko a ona na to że jej!! Ja jej na to GDZIE GO SCHOWAŁAŚ !!?? Chłopak urodził się 4kg a dziewczyna nawet się nie zaokrągliła:OO

Poziomki śliczny brzusio, ja też mam juz sporawy zresztą w każdej ciąży miałam duży wkleje kiedyś jakieś fotki ale muszę pogrzebać w komputerze

Co do wielkości brzuszków, to faktycznie różnie to bywa. Ja kiedyś siedziałam na poczekalni u gina i były tam dwie kobiety w ciąży, obie były w 6 miesiącu tylko, że jedna miała już piękny brzuszek, a u drugiej kompletnie nic nie było widać! Oólnie to myślałam, że ta druga to z jakiegoś innego powodu przyszła do lekarza, bo wyglądała bardzo młodo i była z mamą, a tu szok bo okazało się, że to jej druga ciąża! Podobno w pierszej też długo nie było nic widać a dzidzia urodziła się o prawidłowej wadze.

Muszę też swój brzusio sfotografować i wkleić fotkę, bo aż Wam zazdroszczę:) U mnie jeszcze nie widać tak bardzo, trochę się tylko zaokrągliłam:) Z drugiej strony, nie mogę za bardzo narzekać, bo w pracy jeszcze nie wiedzą i wolałabym żeby przez chwilę tak jeszcze zostało:) Chociaż przyznam się Wam, że nie wiem czy mi się to wydaje, ale mam wrażenie, że ludzie zaczynają mi się jakoś bardziej przyglądać:)

Futrzaczku dzięki za dobre słowo :-) Jednak jak tak patrzę na Wasze brzuszki, a zwłaszcza na mandrzejczuk (bo tu ciąża taka jak u mnie) to się zaczynam zastanawiać czy mój maluszek naprawdę jest taki malutki, czy z jakiegoś innego powodu brzucha jeszcze nie widać:) Już się nie mogę doczekać USG, żeby się dowiedzieć czy wszystko OK, a tu jeszcze cały tydzień przede mną...

reklama
Dziewczyny, bo tak jest, ze jak ktos byl wczesniej szczuplutki i mial zgrabnmy plaski brzusio to i miesnie byly mocne, ja zawsze mialam swoja malutka oponke przez co ludzie ciag;e plotkowali o mojej ciazy, jak rok temu wychodzilam za maz w wieku 21,5 lat to przez dobre pol roku wszyscy gadali, ze wpadka, dopiero przed wakacjami schudlam 6kg (po odstawieniu anty) i niby mialam brzuszek malutki ale ta moja oponka i tak sie zaznaczala, wiec u mnie miesni brzucha nie ma wcale, no moze ten jeden tzw. piwny ;) dlaTEGO tak u mnie widac, ale ja sie baaaaardzo z tego ciesze ;))

Do góry