reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

ilonka ja to wstaje średnio co dwie godziny żeby się wysiusiać ;///
ale o tym to chyba powinnyśmy na samopoczuciu ;/

reklama
No puchniesz mała puchniesz :-p:-D

No nie wiem, czy Kamcia puchnie haha, to pewnie złudzenie optyczne, bo ma bluzeczkę w poszerzające pasy hahaha

A co do spania - ja narzekam tylko na fakt, że muszę wcześnie wstać, no i czasem w nocy siusiu... ale to wczesne wstawanie się skończy - idę na zwolnienie :)
No i może coś w tym jest, co czytałam gdzieś, że jeśli dziecko jest niedotlenione, bo matka śpi na plecach, to da mamie znać...ostatnio mała pierwszy raz mnie w nocy obudziła, bo cały czas mocno waliła w jednym miejscu (spałam akurat na plecach), przekręciłam sie na bok i od razu się uspokoiła.

No gratuluje Kamcia, wydęło Cie :-)

Co do problemów ze spaniem- to owszem mam, ciężko mi wstać jak się już położe taka mnie senność bierze. Innych brak na razie, a z poduszki dla ciężarnych korzystam, chyba lepiej mi się spi z nią miedzy udami.Osłaniam się przed tatusiem;-) zeby nie wcelował na śpiąco w brzusia- bo spi w pozycji embrionalnej i czasami zawadza kolanami o mnie.

salsera patent z nogami na mezusiu pasowalby mi jak najbardziej ale jemu niekoniecznie wlasnie ;-)
ja wczoraj postanowilam sie wymeczyc, siedzialam chyba do pierwszej w nocy przed kompem czego wynikiem bylo spanie dzisiaj do poludnia. Ale wyspalam sie? Wyspalam, nie mniej jednak powiekszajacy sie brzuszek to jest male uniedogodnienie w spaniu...

Pokaze sie Wam z moim metrem w pasie, ale mimo bluzki w poziome paski nie wyglada chyba na tak duzy jaki jest w rzeczywistosci

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

aaa i w sobote jade obgadywac sesje brzuszkowa ktora bedziemy robic w marcu, albo nawet i pod koniec marca z racji tego, ze chce miec troszke wiekszy brzuszek do zdjec

No gratuluje Kamcia, wydęło Cie :-)

.

hehe no tak
porównując ze pierwsze zdjęcie jest z 33tc pierwszej ciąży a drugie z 27 drugiej ciązy ..
to widac że teraz szybciej rosnę :tak::-D
fajnie nawet...
zobaczymy jaki będe miała w 33tc teraqz.. bo napewno nie taki mały jak ostatnio;-)

mandrzejczuk ślicznie

reklama
Do góry