reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
mandrzejczuk....ty zawsze taka promienna na tych zdjęciach....uroczo :-)

zastanwiam sie nad profesjonalną sesją brzuszkową.....może sprawię sobie taki prezent na 30 urodziny....:happy2:

Dzieki Dziewczyny :cool2:
gag ja ciagle jestem taka uchichana :-)

to dobrze! bo ja to taki smutas z natury jestem ;-) a moja mama wciaz mi powtarza, że musze sie duzo smiać to dziecko tez bedzie wesołe i będzie mało płakać....hehhe....i każe mi chodzic do kina na same komedie :-)

mandrzejczuk ślicznie wyglądasz, widać że ciąża Tobie służy!
Kamcia no widać, że rośniesz teraz szybciej:)

Mandrzejczuk, pięknie i promiennie, aż mi nastrój poprawiłaś (do spółki z lodami bakaliowymi) bo jakieś huśtawki miałam, a tu radosna ciężaróweczka :)

A jak to się umawia na taka sesję? Dodatki, tak? Pomysł na zdjęcie ma fotograf czy samej trzeba? Jak to jest, Jaipur, Ty masz już doświadczenie :)

amandae, ja miałam swój pomysł i dodatki.
Ale fotograf coś wymyśli od siebie i ma zazwyczaj swoje dodatki, bo mi też coś oferowała od siebie , wstążki na brzuszek,dzwoneczek, butki itd
No ale ja zawsze mam swoją wizję na wszystko:-D

mandrzejczuk śliczna mamusia i śliczny dome małego Oskarka:-), ma chłopak porządne M1:-), od maleńkości w luksusach

reklama
Sliczne brzusie :)
Kamcia, Ty Kochana to pobijasz tymi sexownymi ksztaltami, no ale trzeba przyznac, brzusio sie zaczyna rysowac coraz wyrazniej :)

mandrzejczuk pieknie wygladacie! brzusio rzeczywiscie jakby nie urosl wiele od ostatnich fotek, ale to kwestia zludzenia optycznego :)

Do góry