reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

a ja myślałam że tylko sama rosnę :-)
u mnie największy brzuszek jest widoczny wieczorem...
ostatnio w południe poszłam do sklepu osiedlowego i panie zapytały się czy nie jestem w ciąży bo tak jakoś się zaokrągliłam na twarzy...
no i znowu mam doła....
Ech...

reklama
mowisz i masz :-D moje wydecie z godziny 14.00 jadlam gdzies kolo 12, wiec tak wyglada moj bebzon normalnie, a z wieczora jest ze 3 razy taki...

tylko nie smiejcie sie z moich zimowych sztruksowych gaci...ja lubie po prostu ciepelko ;)))

Uploaded with ImageShack.us

No no kochana brzusio śliczny! Ładnie się zaokrągla :tak::tak:. Ja się rozszerzam wszerz a nie do przodu. Z Wiktorem miałam sam brzuszek a teraz tłuszczyk rozlał mi się na boki i wcięcia nad biodrami znikły... :baffled:

u mnie idzie do przodu, boczki swoje mam ale zawsze mialam. A dzisiaj kupilam sobie sol do pilingu antycellulitowa u kolezanki w mydlarni i dala mi zajebiaszczy balsam w kremie o zapachu cytryny i jest taki tlusty, ze miodzio no i ten zapaszek mmm...caly czas chodzilabym po domu na golaska i sie smarowala ;) mam nadzieje, ze wstretne rozstepiska mi nie wyjda.
A slyszalyscie moze cos o tym, ze w ciazy nie mozna jest serow plesniowych i tyu feta? Ja uwielbiam fete przynajmniej raz w tyg salatka z feta musi byc ja nie wiem jak ja mam z niej zrezygnowac na tyle miesiecy?

mandrzejczuk feta w ciąży jest nie wskazana tak samo jak sery pleśniowe nie pasteryzowanie pasztety i wątróbka, ale ja wyznaję zasadę że wszystko robione z głową jest ok czyli jak zjesz sałatkę z fetą raz czy dwa razy w miesiącu to nie powinno się nic stać.

A kochane kupcie u nas oryginalną fetę. Objechałam wczoraj całe miasto i w końcu musiałam pocieszyć się fetopodobnym tworem na bazie mleka pasteryzowanego i dzisiaj pożarłam w sałatce greckiej.

Pisałam to już kilka razy i powtórzę jeszcze raz: nie można jeść produktów mlecznych na bazie mleka niepasteryzowanego ze względu na nikłe ryzyko zarażenia listerią. W Polsce poza oryginalnymi serami chyba wszystkie robione są z mleka pasteryzowanego. Także pleśniowe. Co innego gdyby któraś zachciała kupić oryginalną mozzarellę z mleka bawolego, ale to prawdziwa sztuka kupić oryginalne sery (i cena). Warto poszukać informacji w sieci, na stronie producenta czasem podają z jakiego jest mleka.

reklama
No wiec bede se musiala darowac moja ulubiona salatke...no coz czego sie nie robi dla malenstwa. A tak wracajac do naszych kraglosci to przezylam dzisiaj szok! Juz wiem dlaczego bola mnie piersi jak mam zalozony stanik...bo mi urosly az o jeden pelny rozmiar! Bylam dzisiaj w sklepie z bielizna, biore swoje tradycyjne 75B a tam dupa wszystko wylewa sie bokami, no to biore 75C i tak patrze, ze no kurna michy jak spadochrony ale co tam mierze, ja go zakladam a on jest idealny! Jestem dopiero na poczatku ciazy, a juz musze staniki wymieniac! To co to bedzie za pol roku?

Do góry