reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Moje sa takie nabrzmiale, ze tez powyciagalam poduszeczki ze stanikow. Zyly sa baaardzo widoczne, ale same piersi ogolnie sa rewelacja! Jak pieknie wygladaja w dekoldzie takie pelne jak sylikony hehe a rozmiar 75B ale taie juz podchodzace pod C
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a gdzie zdjęcia jakichś brzuszków?
j myślałam że jak wrócę będzie co oglądać a tu nic
normalnie szok..
moje piersi się powiększyły ale nie dużo (na szczęście) no i oczywiście nie bolą :-)
ale jak D delkadnie dotknie to drażni jak cholera także ma zakaz dotykania.. haha
a brzuch cały czas taki sam jak był osstatnio na zdjęciu norma
j myślałam że jak wrócę będzie co oglądać a tu nic
normalnie szok..
moje piersi się powiększyły ale nie dużo (na szczęście) no i oczywiście nie bolą :-)
ale jak D delkadnie dotknie to drażni jak cholera także ma zakaz dotykania.. haha
a brzuch cały czas taki sam jak był osstatnio na zdjęciu norma
sylviontko
Cieszmy się jędrnymi piersiami, bo po porodzie i karmieniu będą flaczki teraz znowu skóry na piersiach mam w sam raz
Bubbles
hmm, co do piersi to pisalam juz o tym w nawiazaniu do posta mandrzejczuk, ze Wam zazdraszczam tych rozmiarow, u mnie to nic sie nie zmienilo, wciaz push-up
za to po porodzie to juz bedzie inaczej i znowu bede musiala karmic 1,5 roku zeby choc chwile miec fajny cyc hehehe
Dziewczyny, a ciekawi mnie czy ktorejs z Was dokuczaja zylaki? ja niestety cierpie na te przypadlosc, bo u mnie genetycznie dostalam w prezencie i to z obu stron po rodziacach, i juz w pierwszej ciazy jak mialam 18 lat to mi wylazly
a teraz czuje, ze znowu niektore z nich zaczynaja bolec, te na udach szczegolnie, czyzby juz byl ucisk na nie?
Napiszcie jak to jest u Was... pewnie znowu bede nosic te oblesne pancerne rajty, ktore troche powstrzymuja to wywalanie zyl
za to po porodzie to juz bedzie inaczej i znowu bede musiala karmic 1,5 roku zeby choc chwile miec fajny cyc hehehe
Dziewczyny, a ciekawi mnie czy ktorejs z Was dokuczaja zylaki? ja niestety cierpie na te przypadlosc, bo u mnie genetycznie dostalam w prezencie i to z obu stron po rodziacach, i juz w pierwszej ciazy jak mialam 18 lat to mi wylazly
a teraz czuje, ze znowu niektore z nich zaczynaja bolec, te na udach szczegolnie, czyzby juz byl ucisk na nie?
Napiszcie jak to jest u Was... pewnie znowu bede nosic te oblesne pancerne rajty, ktore troche powstrzymuja to wywalanie zyl
klaudusiaNK
Bubbles ja nie mam żylaków ale moja ciotka ma i jak była w ciąży to wiem, że z nią nie zaciekawie było przez te żylaki. Mi pod koniec pierwszej ciąży wyskoczyły naczynka na nogach.
Mi piersi urosły... szybko i niestety z nimi przyszły rozstępy Ja w domu chodzę bez stanika, bo stanik mi naciska na żołądek.
Mi piersi urosły... szybko i niestety z nimi przyszły rozstępy Ja w domu chodzę bez stanika, bo stanik mi naciska na żołądek.
mandrzejczuk
Bubbles a nie myslalas po pierwszej ciazy zeby usunac operacyjnie te zylaczki? Teraz idzie zima to i tak nie bedzie ich widac, ale do maja to jeszcze troche czasu i potem bedziesz miala problem...
Dziewczyny, a czy wy tez macie wzdecia w ciazy? Ja przytylam tylko 1kg wiec brzuszek tylko tyci tyci mi wydelo, ale nie daj Boze cos zjem i tak mi kalduna wywala, ze wygladam jak w 5 miesiacu!
Dziewczyny, a czy wy tez macie wzdecia w ciazy? Ja przytylam tylko 1kg wiec brzuszek tylko tyci tyci mi wydelo, ale nie daj Boze cos zjem i tak mi kalduna wywala, ze wygladam jak w 5 miesiacu!
sylviontko
Ja niestety cała poprzednią ciąże miałam wzdęcia i brzuch mi wywalało od samego początku, niezależnie co bym zjadła. Teraz , póki co, wzdęcia mi nie dokuczją, tylko bęben mi wywala.
klaudusia radzę zaopatrzyć się w wygodny stanik, bo ważne jest aby piersi były dobrze trzymane i nie obwisły. Ja też najwygodniej czuję się bez, ale niestety trzeba nosić aby nie mieć, jak murzynki (nie obrażając nikogo)
klaudusia radzę zaopatrzyć się w wygodny stanik, bo ważne jest aby piersi były dobrze trzymane i nie obwisły. Ja też najwygodniej czuję się bez, ale niestety trzeba nosić aby nie mieć, jak murzynki (nie obrażając nikogo)
klaudusiaNK
Mam po pierwszej ciąży kilka większych więc chyba czas je poszukać...
reklama
sylviontko
Też się już przymierzam do wyjęcia ciążowych ciuszków, bo one takie wygodne