reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Nic mi sie mówcie. Ja też już za E patrzę :( Teraz to patrzę po allegro za okazjami już do karmienia. Kupiłam już dwa i jutro aukcja mi się kończy na następny :D A biust wydaje mi się wielki, ciężki, cieplejszy niż zwykle. I ciągle pobolewa choć już mniej niż na początku. I żyły i wylazły na samym biuście i na dekolcie - mój mi pwoiedział o tym dekolcie bo nawet nie zauważyłam...

hehe ale nas dzieci biustem obdarzają, bo ja też E ;))) żyłek pelno, brodawki duże, ciemne, swędzące... jakoś mnie ten widok nie nęci i nie mogę zrozumieć opinii, że kobieta w ciąży wygląda lepiej, bo okazalej. może jak sie zaczyna od miseczki A to ok, ale jak ja normalnie nosiłam D, to teraz to juz lekka przesada ;/

hmmm coś w tym jest że kobieta w ciąży ładnie wygląda, ale ja o sobie tego powiedzieć nie mogę...
widzę siebie w lustrze to widzę no i czuć też się nie czuję atrakcyjnie.
Choć muszę przyznać że jak widzę inne kobiety w ciąży, dodatkowo fajnie ubrane, to mi się podobają, w sensie ładnie wyglądają :-)

dziewczyny czy wasze cycory też są takie gorące, ja ostatnio stwierdzam że moje są tak ciepłe że aż z nich bucha gorącem, za kaloryfer mogą robić.

Tak. Jak ściągam stanik wieczorem i przyłożę ręce to są gorące. I niestety wrażliwość samych brodawek wcale mi nie przeszła.

reklama
Ech, nie mówcie nawet o rozmiarze... Stanik do karmienia DD jest za ciasny :zawstydzona/y: I bolą i wrażliwe, dotknąć się nie mogę. I przeciekają... Zepsute jakieś :-p

Do góry