reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Hmm, a ja stratowałam z biustem pożal się Boże... duże A/małe B, teraz w zależności od stanika - duże B/albo C i na razie na tym koniec, bo piersi już mnie nie bolą. Ale jak patrzę w lustro, to wreszcie mogę powiedzieć, ze je mam hehe i ogólnie sama się sobie podobam, nieskromnie pisząc ;-)
ale jak pokarm najdzie, to pewnie urosną jeszcze, więc nie mam pojęcia jaki stanik do karmienia będę potrzebowała...

Weszłam dziś na wagę - znów kg więcej... w pierwszym momencie załamka, bo co się ważę, to więcej i więcej, ale jak spojrzałam w lustro, to stwierdziłam, że nie wiem, gdzie ten kg się ulokował i spoko ;-)

Mnie od paru dni tak piersi bolą,że masakra i właśnie od razu widać po staniku,że są nabrzmiałe i uciekają:(

ilonka.M swietna, pomysłowa sesja :tak: super wyglądasz

co do piersi to ja teraz mam już większe niż na koniec poprzednej ciąży

reklama
Ilonka, świetna sesja! piękna mamusia z Ciebie:)

no właśnie laski, koniec tego gadania;) trzeba się obfocić bo czuję ,że brzuszek się wykluł.Małż zauważył wczoraj " o masz już brzuszek":happy2:

Do góry