reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

A ja się muszę koniecznie pochwalić, że aby te moje krągłości nie rozrosły się za bardzo gdzie nie trzeba - nabyłam właśnie w promocji karnet na jogę ciążową (za 20 zł na 4 zajęcia - szok), wzięłam od razu dwa, bo tyle można maks kupić a ważne 5 miesięcy to z luzem wykorzystam :)

reklama
ja na poczatku podczas brania anty mialam pelne B, po odstawieniu wypompowaly sie do malutkiego B, teraz jest juz prawie D..ale te zyly :szok: z cala pewnoscia i dokladnoscia moglabym je zliczyc...do tego te przecieki...w ciagu dnia do opanowania, bo wkladki w biustonosz i hop ale w nocy kiedy mam luzna koszulke to jest istna masakra...

salsera zazdroszczę z tymi zajęciami.... :tak:

ja to bym się na jakieś spa dla ciężarnych wybrała z chęcią:tak::-)
ale miałabym radochę

a jeśli chodzi o piersi.. to mam duuuuże D:sorry:
a mój D się cieszy że to na chłopaka ... hahah

Moje też są gorące a najgorsze jest to, że mnie dość często pieką w środku, tak jakbym czuła, że coś się w tych kanalikach przeciska i to bardzo nieprzyjemne jest. Takie jakby chwilowy ogień w środku i jak sobie je pomasuję chwilkę to przechodzi. Ale jak jestem gdzie w ludziach to nie bardzo się da macać po cycach :-D W nocy też ciekną jak oszalałe i tylko codziennie takie sztywne plamy na koszulce :dry:

Ha plamy na koszulkach to dopiero będziemy miaaaały jak się zacznie produkcja na całego :-D
A co do miseczek to ja z D wskoczyłam w F a wczoraj kupiłam 75G :szok:co to za rozmiar, jeszce trochę a alfabetu braknie. Więc z chęcią odstąpię. Żeby ten rozmiar był chociaż taki konkretnie sterczący a tu nie sposób żeby takie balony nie wisiały :-(

no właśnie alfabetu zbraknie :szok: przeraża mnie to naprawdę zaczynałam od D a kto wie na jakim skończę:/ , a co ciążowych staniczków mamuśki doświadczone powiedzcie jak to jest z rozmiarem powieksza się bo właśnie może warto już takie cyckonosze kupować

Ja tam jeszcze typowego do karmienia nie kupuje bo nie wiem kiedy boje balony skończą się nadmuchiwać :zawstydzona/y:

Ja sobie tym razem podaruję takie typowe do karmienia, mam jeden.
One są takie mało seksowne, przynajmniej u mnie w sklepach nie ma ładnych tylko takie zwykłe bawełniene. A boję się przez neta kupować bo mi zawsze ciężko dobrać rozmiar. Myślę że dam radę w takim z rozpinanymi ramiączkami, zobaczymy.

To widzę, ze mam fuksa, bo moje chociaż pełniejsze wciąż mieszczą się do przedciążowego stanika. Nie muszę na razie kupować z czego bardzo się cieszę :)

reklama
mam fotki z sesji :-)
(19 of 46).jpg

(25 of 46).jpg

(35 of 46).jpg
(28 of 46).jpg

Do góry