reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Podsumowanie muszę jeszcze raz dodać coś mi komp nawala
9 TYDZ..jpg12 TYDZ..jpg15 TYDZ..jpg20 TYDZ. (2).jpgZobacz załącznik 317446

reklama
Styna brzuszek rośnie w oczach :-)

Dariaa u Ciebie też :)

ja to stanowczo za mało robię fotek i teraz będę M molestować,że częściej ma mi cykać foty!!!!

styna chciałam napisać,że mam taki sam brzuszek! Już się ucieszyłam, zanim doczytałam że to 9 tydzień:D na 1 fotce, bo się zdziwiłam ,że on taki potem inny:D:D i niby babka ta sama ale brzuszek inny?
Musze chyba iść spać, bo nie myślę już.

No ale tak czy inaczej brzuszek boski i zgrabny!

dokladnie tak jak np. u wisienki jest 22 tydzien i 1 dzien czyli zaczal sie juz 1-szy dzien 23 tygodnia, skonczyl sie juz pelny 22 tydzien i zaczal leciec 23 ;-)

tak jak u mnie jest juz 22 tydzien

a brzusie cudowneeeeeeeeeee

No śliczne te wasze brzuszki :-) A ja sie pomierzyła wczoraj i mi przyszło w miesiąc 6 cm w biuście :szok: Jestem załamana. Jak tak dalej pójdzie to ja będę musiała kupic wózek większy, żeby te moje donice wozic.

reklama
No śliczne te wasze brzuszki :-) A ja sie pomierzyła wczoraj i mi przyszło w miesiąc 6 cm w biuście :szok: Jestem załamana. Jak tak dalej pójdzie to ja będę musiała kupic wózek większy, żeby te moje donice wozic.

Melia nie przejmuj się ja w Wigilie dostałam dwa nowe staniczki i już są małe:(

Do góry