reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Ja taki brzuch jak mam teraz to w pierwszej ciąży miałam w 16 tc!!! Nieważne czy z rana czy wieczorem... Jestem załamana co będzie dalej...

reklama
dziewczyny ja ma juz konkretny brzuszek a to dopiero początek 3m... myślałam, że jakoś koło 4 zaczyna być widać, ale jak Was czytam to wnioskuje, że to różnie bywa. To moja pierwsza ciąża więc wszystko jest dla mnie nowe i szokujące. Najpierw zauważyłam, że nie mogę go wciągnąć a teraz już swoich ulubionych spodni nie wkładam :( Jak w końcu naładuję baterię do aparatu to wkleję jakąś fotkę swego bandziorka :)

Nie mam wejścia w laptopie do karty a budzikó nie posiadam hehe :-) Na razie mogę Wam pokazać jak wyglądałam pół roku po ciąży z Wikim :-)
Ja fotki w pierwszej ciąży robiłąm dopiero jak brzuszek było tak dobrze widać, bo na początku to prawie nic nie miałam :-) Później wywalił.

Ostatnia edycja:
hehe ja robiłam nbawet jak nie miałam....:tak:
no widze że też szybko Ci brzuch spadł..
mi w sumie od razu po porodzie.. tydzień po miałam płaski:tak: już na początku dawałam fotki..
niestety mam trochę rozstępy na boku :-( także tego Ci zazdroszcze że nie masz...
ja sama nie wiem czemu miamiał rozstępy jak brzucha nie miałam dużego..
ale trudno:sorry2:

reklama
Mam rozstęp nad pępkiem ale chyba tylko dla mnie widoczny :-) No i pępek mi się większy zrobił. Też tydzień po porodzie weszłam w spodnie sprzed ciąży tylko brzuszek wymagał podrasowania :-) troche skóra jeszcze wisiała ale kilka zabiegów i po sprawie było :-) Dobrze, że mam siostrę kosmetyczkę hehe :-)

Do góry