Californiaroad
Zaciekawiona BB
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie cenne wskazówki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety, to jest powód, dla którego - jeśli ma się taką możliwość oczywiście - warto mieć pakiety medyczne z pracy albo rodzinnego, który wystawia skierowanie na NFZ na te badania, bo 90% da się zrobić na funduszBadania laboratoryjne 3000 zł.
W diagnostyce widzę trzy analizatory i ceny są od 150 zł do 350 zł za niby to samo pappa + wolne bhcg.No niestety, to jest powód, dla którego - jeśli ma się taką możliwość oczywiście - warto mieć pakiety medyczne z pracy albo rodzinnego, który wystawia skierowanie na NFZ na te badania, bo 90% da się zrobić na fundusz
Tak dodatkowo, Papp-a są serio aż tak drogie w niektórych miejscach? Ja płaciłam w grudniu sporo sporo mniej...
Niestety czasem nie ma wyjścia i pozostaje prywatne. U mnie na zaścianku niestety nie ma dobrych lekarzy dla mnie, nawet prywatnie. Do swojego dojeżdżam 60 km w jedną stronę. Do tej pory miałam 8 wizyt prywatnych + badania i prenatalne x2 na NFZ też u niego. Już by było jakieś all-inclusive, a jestem w połowie plus taki, że odpada mi endokrynolog i/lub diabetolog, a u innego byłoby jeszcze to konieczne.Dziękuję Dziewczyny za taki odzew u mnie będą wchodziły w grę na pewno dojazdy. Faktycznie prywatnie to tylko trzymać się za kieszeń
No niestety, to jest powód, dla którego - jeśli ma się taką możliwość oczywiście - warto mieć pakiety medyczne z pracy albo rodzinnego, który wystawia skierowanie na NFZ na te badania, bo 90% da się zrobić na fundusz
Tak dodatkowo, Papp-a są serio aż tak drogie w niektórych miejscach? Ja płaciłam w grudniu sporo sporo mniej...