reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kosmetyki dla kobiet w ciąży i po ciąży

Ja używam olejku babydream, ale o biust się nie martwię bo jest mikry i na rozstępy nie ma szans - natura nie jest chyba aż tak złośliwa.

reklama
ja niestety się dorobiłam już rozstępów,ale u mnie to chyba genetycznie idzie... moja mama miała moje siostry też to czemu niby ja miałabym być lepsza.

rozstępów to ja nie uniknę....niestety...:-( u mnie to też genetyka...a tak w ogóle to ja już mam rozstępy....powstały gdy raz przybierałam na wadze a poźniej traciłam...skóra tego nie wytrzymała i popękała....:-(

Ja biust też mam mikry, ale jednak troche urósł....mam nadzieje, że jeszcze urośnie ;-) Chodzi mi o to, żeby biust po karmieniu nie zrobił się obwisły. Koleżanka mi poradziła, że najlepiej zacząc smarowanko biustu już w czasie ciąży, że wtedy nabiera elastyczności i nie robi się obwisły po karmieniu.....:confused:

w mojej rodzince rozstępy pojawiają sie na piersiach, ja juz je mam po wahaniach wagi. na brzuchu ani mama ani siostra nie mialy po ciąży- mam nadzieje, że nie będe pierwsza ;/

hej !
na suchą skóre polecam oprócz smarowania sie od zewnątrz rożne rzeczy do jedzenia np olej lniany taki na zimno tłoczony -jałam łyżkę dziennie przez pól roku jeszcze przed ciążą ,oraz ryby(np śledzie) ,chodzi o nienasycone kwasy tłuszczowe których zawyczaj jemy za mało normalnie
też miewam\miałam suchą skóre teraz jest o niebo lepiej

A ja używam sprawdzonej oliwki Penaten dla kobiet w ciąży.
Powiem Wam że kupiłam ją na początku ciąży, zapłaciłam 28 zł w aptece, smaruję się dwa razy dziennie na brzusiu a zużyłam dopiero 1/8 opakowania. Jest mega wydajna !!!!

Po wieczornym smarowanku jeszcze rano mam brzuszek zaoliwkowany - polecam !!!

wklejam linka z info:
PENATEN - OLIWKA W ŻELU POMAGAJĄCA ZAPOBIEGAĆ ROZSTĘPOM 200 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

oraz na Allegro:
Penaten, oliwka w żelu zapobiegająca rozstępom (1360724546) - Aukcje internetowe Allegro

pozdrówki :biggrin2:

reklama
Do góry