reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki dla kobiet w ciąży i po ciąży

Ja używam olejku babydream, ale o biust się nie martwię bo jest mikry i na rozstępy nie ma szans - natura nie jest chyba aż tak złośliwa.

reklama
ja niestety się dorobiłam już rozstępów,ale u mnie to chyba genetycznie idzie... moja mama miała moje siostry też to czemu niby ja miałabym być lepsza.

rozstępów to ja nie uniknę....niestety...:-( u mnie to też genetyka...a tak w ogóle to ja już mam rozstępy....powstały gdy raz przybierałam na wadze a poźniej traciłam...skóra tego nie wytrzymała i popękała....:-(

Ja biust też mam mikry, ale jednak troche urósł....mam nadzieje, że jeszcze urośnie ;-) Chodzi mi o to, żeby biust po karmieniu nie zrobił się obwisły. Koleżanka mi poradziła, że najlepiej zacząc smarowanko biustu już w czasie ciąży, że wtedy nabiera elastyczności i nie robi się obwisły po karmieniu.....:confused:

w mojej rodzince rozstępy pojawiają sie na piersiach, ja juz je mam po wahaniach wagi. na brzuchu ani mama ani siostra nie mialy po ciąży- mam nadzieje, że nie będe pierwsza ;/

hej !
na suchą skóre polecam oprócz smarowania sie od zewnątrz rożne rzeczy do jedzenia np olej lniany taki na zimno tłoczony -jałam łyżkę dziennie przez pól roku jeszcze przed ciążą ,oraz ryby(np śledzie) ,chodzi o nienasycone kwasy tłuszczowe których zawyczaj jemy za mało normalnie
też miewam\miałam suchą skóre teraz jest o niebo lepiej

A ja używam sprawdzonej oliwki Penaten dla kobiet w ciąży.
Powiem Wam że kupiłam ją na początku ciąży, zapłaciłam 28 zł w aptece, smaruję się dwa razy dziennie na brzusiu a zużyłam dopiero 1/8 opakowania. Jest mega wydajna !!!!

Po wieczornym smarowanku jeszcze rano mam brzuszek zaoliwkowany - polecam !!!

wklejam linka z info:
PENATEN - OLIWKA W ŻELU POMAGAJĄCA ZAPOBIEGAĆ ROZSTĘPOM 200 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

oraz na Allegro:
Penaten, oliwka w żelu zapobiegająca rozstępom (1360724546) - Aukcje internetowe Allegro

pozdrówki :biggrin2:

reklama
Do góry