reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki dla kobiet w ciąży i po ciąży

reklama
a u mnie wlaśnie powstaje rossman, centralnie pod domem :-) Może nawet jutro otwarcie bo towar na półkach już leży, więc wycieczkę sobie sprawię po kosmetyki :-)

przeglądałam gazetkę promocyjną, nie ma teraz promocji na serię Babydream dla mam, jest tylko na kremik do wrażliwej skóry Babydream. na stronie www zawsze są aktualne gazetki,można sobie sprawdzać

Futrzaczek- smaruje się albo Foliacti Pharmaceris, albo Tummy Butter Palmer's,albo Stretch Marks Palmer's- mam porozstawiane w domu, przy łóżku, przy tv, zależnie gdzie sobie przypomnę tam się smaruje tym co stoi.

Ostatnia edycja:
emulsja babydream jest rewelacyjna! oliwka dla mnie - nie! zaczęlam używac oliwki babydream i caly czas łuszczyła mi się skóra na brzuszku - miałam juz tego dosyć!!!! i zaczełam sie smarować zwykłym balsamem garnier - dopiero jakis czas temu odkryłam emulsje do ciała babydream - rewelacyjnie nawilża i natłuszcza moją skórę - problemy z suchą skórą zniknęły. Smaruje nią całe ciało - trochę kiepsko się rozsmarowuje, ale to tylko mały minus. Tydzien temu zaopatrzyłam się też w krem na rozstępy z serii Pharmaceris, ale jeszcze nie uzywam go systematycznie.
Zaczynam zastanawiac się , czy już nie kupić czegoś na biust, ale on tak wolno rośnie, że chyba jeszcze mam czas ;-)

mi nie pasuje osobiście w emulsji babydream zapach nie wiem jakoś mnie odrzuca i niestety poszło do kosza zakupiłam zaś oliwkę w żelu penaten i szczerze jestem zadowolona tylko musze dokupić cos na biuścik i kremik żeby rano smarnąć brzucholek bo oliwką wieczorem używam

A ja mam krem z Musteli jednak z uwagi na fakt, ze kosztowala niemalo bo cos ponad 100zl to uzywam jej co 2-3 dni a w miedzyczasie zwyklej oliwki, ktora uwielbiam i takie maselko marchewkowe antycellulitowe no i do tego piling solny z grapefruita pod prysznicem robie, ale czasami to zapominam cokolwiek w brzuchol wmasowac

Ja kupowałam olejek Mamamil za 26 zł, cena była konkurencyjna do innych preparatów a skład o wiele lepszy, moim zdaniem :)

Dziewczyny, a co uzywacie na biust???Ja jeszcze nic nie mam, narazie smaruje emulsja babydream, ale słyszałam o kremie ATW, że jest bardzo dobry? Wiecie cos o tym?

reklama
Do góry