reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bleee
ja tam sobie niczym nie polewałam;-)i zagioło się szybko .. po 5 dniach jeździłam już autem (jako kierowca) a byłam nacinana..
bolało pierwsze kilka dni...
moja szefowa mówiła ze dobre są po cięciu nasiadówki na wodzie z solą ale też nie stosowałam;-)
a krem na sutki polecają BEPANTHEN ale u mnie nie zadziałał..
miałam LANSINOH http://www.lansinoh.pl/LanolinInfo.php
i powiem że jak się nim smarowałam to czułam taka ulgę...
polecam jak najbardziej :-) jak dla mnie o niebo lepszy od bepanthenu dzięki niemu przetrwałam całe bolesne karmienie
ja tam sobie niczym nie polewałam;-)i zagioło się szybko .. po 5 dniach jeździłam już autem (jako kierowca) a byłam nacinana..
bolało pierwsze kilka dni...
moja szefowa mówiła ze dobre są po cięciu nasiadówki na wodzie z solą ale też nie stosowałam;-)
a krem na sutki polecają BEPANTHEN ale u mnie nie zadziałał..
miałam LANSINOH http://www.lansinoh.pl/LanolinInfo.php
i powiem że jak się nim smarowałam to czułam taka ulgę...
polecam jak najbardziej :-) jak dla mnie o niebo lepszy od bepanthenu dzięki niemu przetrwałam całe bolesne karmienie
Ostatnia edycja:
marzena9
Fanka BB :)
Tantum rosa jest dobre. Kobiety polecają. Można już w szpitalu stosować. U nas położne wrecz zachęcały żeby korzystać przy siusianiu z czegoś do polewania bo mocz może bardzo drażnić ranę i może piec a jak się polewa krocze jednocześnie ciepłą wodą to problem znika. Ja myślałam nad zwykłą butelką po wodzie mineralnej z dzióbkiem już 5 lat temu ale ostatecznie nie miałam sn. A Tantum rosa w tamtym czasie było w formie saszetek do rozpuszczania. I nie było bardzo drogie.
_Roszpunka_
O widzę ViKamciaG, że maja też z tej firmy woreczki do przechowywania pokarmu, no i obczaiłam, ze jest dostępne na allegro
nie wiem jak woreczki, ale krem polecam
też widziałam że mają różne rzeczy w pl..
u nas raczej tylko krem;-)
ale jest niezastąpiony
_Roszpunka_
też słyszałam że mleko matki , ale jak ja sobie rozsmarowałąm mlekiem to aż mi się sutki gotowały
po bepanthenie piekły i swędziały
a ten krem idealnie łagodził
nie musi leczyć , ważne żeby łagodził ból , bo i tak nie da się szybko wyleczyć czegoś co się używa co 3h;-)
trzeba byłoby sobie zrobić przerwę na jakiś tydzień
po bepanthenie piekły i swędziały
a ten krem idealnie łagodził
nie musi leczyć , ważne żeby łagodził ból , bo i tak nie da się szybko wyleczyć czegoś co się używa co 3h;-)
trzeba byłoby sobie zrobić przerwę na jakiś tydzień
zanka07
Fanka BB :)
mustela do brodawek na allegro kosztuje 10 zł + przesyłka
zobaczcie :
Mustela, balsam do brodawek piersiowych, 30ml (1429474186) - Aukcje internetowe Allegro
to najtańsza aukcja :-)
zobaczcie :
Mustela, balsam do brodawek piersiowych, 30ml (1429474186) - Aukcje internetowe Allegro
to najtańsza aukcja :-)
reklama
_Roszpunka_
ja teśż mustelli nie próbowałam , ale wiem ze skoro znalazłam złoty środek na moje piersi , no to będe uzuwałatego sprawdzonego;-)