reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki dla kobiet w ciąży i po ciąży

jarpur tak jak piszesz ;) ale fakt jest taki, że skóra dobrze nawilżona nie będzie tak podatna jak przesuszona, więc bez dwóch zdań smarujmy ile wlezie, a nóż widelec pomoże. zreszta komu ja to pisze, z tego co czytam jesteś obeznana ze wszystkimi nowinkami i sposobami na kosmetyczne dolegliwości :)

reklama
a ja zrobilam sobie pilling domowej roboty. zaparzylam czarna kawe i jak wystygla dodalam troche cukru i oliwki i powiem wam miodzioooooo :tak: rewelacja jeszcze lepszy niz ten kupny z mydlarni. Raz, ze dodaje energii wiadomo kofeina, dwa ze skora jest po nim super naoliwiona, a trzy to zo, ze rewelacyjnie masuje cialo. Wiadomo na brzuszku dzialalam tym delikatnie, ale na bioderkach udach i posladkach sie nie oszczedzalam, genialnie mnie to wymasowalo, wydrapalo az skore mialam czerwona, ale kosmetyk pierwsza klasa no i naturalna kawa dziala blogo na rozstepy i redukcje cellulitu ;-)

no ja w przepisie tez mialam dodac ale nie mialam akurat pod reka :-D a ze jestem ogolnie wielkim smakoszem kawy to ta papka jest dla mnie wymarzonym kosmetykiem ;) nawet mydlo i zel pod prysznic mam kawowe

Kupiłam sobie ten żel CONTRACTUBEX na rozstepy. Mozna go stosowac w ciazy? Czy dopiero po porodzie?
I ktora z Was go uzywała? Mam nadzieje ze cos pomoze.. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kupiłam sobie ten żel CONTRACTUBEX na rozstepy. Mozna go stosowac w ciazy? Czy dopiero po porodzie?
I ktora z Was go uzywała? Mam nadzieje ze cos pomoze.. :)
nie można stosować w ciązy a jesli chcesz stosować podczas karmienia musisz skonsultować sie z lekarzem...
sama mam tą samą maść .. i chyba użyje ją dopiero w nowym roku:-p

tu masz opis ulotki sama ostatnio sprawdzałam
• Ulotka Contractubex / Allantoinum, Allium cepa, Heparinum natricum - leki, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl

Ja muszę zareklamować "Intensywny preparat przeciw rozstępom" firmy DAX COSMETICS. Perfecta mama została pozytywnie zaopiniowana przez mojego ginekologa :-) Polecam w ciąży i dla matek karmiących.

reklama
Ja go kupiłam na wysyp rozstępów, w aptece nic mi nie polecono ciążowego. Smaruję się tym po kilka razy dziennie, ale nie widzę różnicy (w sumie to dopiero 2 tygodnie). Przynosi jednak ulgę, bo swędzi mnie niemiłosiernie.. Chciałabym coś mocnego po porodzie. :-)

Do góry