reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki dla kobiet w ciąży i po ciąży

reklama
bra ,oczywiście że tak.Będziemy tak niewyspane i zalatane ,że raz na miesiąc zobaczysz swoje odbicie w lustrze.A co dopiero liczyć niedoskonałości:D

A jak niewyspane to będziemy i w dzień podsypiać więc i na jedzenie mniej czasu więc i chudnąć będziemy :)

czytalam i czytalam i wyczytalam :-)

juz wiem ze zaopatrze sie w rosmanie w emulsje babydream

tylko nie znalazlam niczeg na piersi, moje sie sa za piekne a boje sie ze po ciazy, karmieniu jeszcze bardziej "opadna" :-(
moze ktoras jednak wie co moglabym stosowac na piersi?

tylko nie znalazlam niczeg na piersi, moje sie sa za piekne a boje sie ze po ciazy, karmieniu jeszcze bardziej "opadna" :-(

ja pisałam wcześniej o no-scar na rozstępy na piersiach
słyszałam też o jakiejś oliwce czy coś.

ale nie wiem czy w ciąży i w okresie laktacji jest w czym wybierac bo większośći nie można uzywac...

Kurcze tak was poczytałam i aż się własnym udom dobrze przyjrzałam i co SZOK mam cellulit, przed ciążą tak delikatnie miałam od środka ud ale praktycznie nie było widać a teraz nawet z przodu widać, już nigdy nie ubiorę mini:wściekła/y:

A.T.W. Products :: Szczegółowe informacje o produkcie

ja mam zamiar kupić sobie ten krem, bo czytałam wiele pozytywnych opinni na jego temat. ale mi biust tak wolno rosnie, że może nie będe go potrzebować ;-)

osobiście, do biustu nie na rozstępy lecz ujędrnienie polecam Eris. Zaraz znajdę na allegro to wkleję link jak wygląda. Skóra jest mięciutka, krem wchłania się super i jest do różnych rozmiarów biustu do A i B osobno do C i do C+ chyba. Koleżanka mi go poleciła i stosowałam go kilka lat, bo tak mi przypadł do gustu. W międzyczasie stosowałam też inne i jednym z bardziej polecanych ale drogi (więc go miałam tylko raz) jest Clarins.
Wklejam link do Eris : Eris BODY ART Balsam ujędrniający C -do biustu (1401286380) - Aukcje internetowe Allegro i wklejam do clarins : *TB* CLARINS - BUST SE mleczko do biustu 50ml (1418849874) - Aukcje internetowe Allegro.
do ciała używam różnych na zmianę : vichy, Eris, a obecnie ziaja (bo od pół roku mam ziajomanię) ZIAJA - Rebuild - Masło do Ciała Ujędrniające (1422882193) - Aukcje internetowe Allegro
Zapomniałam wspomnieć, że w poprzedniej ciąży na brzuch używałam regularnie fissan http://allegro.pl/fissan-krem-rozstepy-ciaza-jedrna-skora-100-i1434985051.html i rozstępy mam ogromniaste, na brzuchu właśnie.

Ostatnia edycja:
reklama
nabiustnie używam teraz z Palmer'sa Bust Firming Massage Cream- dość tłusty, bo ma dużo w sobie masła shea i kakaowego,ponoć rewelacyjny na ciążę(skład ma bardzo naturalny)
a tak przed ciązą używałam serum modelującego z bielendy Sexy Look, ma dobre opinie np na wizaz.pl, ale nie stosuje się go podczas karmienia piersią.
Matusia To serum z Clarins'a miałam kiedyś, może teraz zmienili formułę, ale pamiętam ,że kleiło się strasznie:/
co do erisa- to też się skusiłam raz,ale wyszło mi ,że na mnie tak samo działało serum Bielendy,więc po co przepłacać.

Do góry