reklama
czytalam i czytalam i wyczytalam :-)
juz wiem ze zaopatrze sie w rosmanie w emulsje babydream
tylko nie znalazlam niczeg na piersi, moje sie sa za piekne a boje sie ze po ciazy, karmieniu jeszcze bardziej "opadna" :-(
moze ktoras jednak wie co moglabym stosowac na piersi?
tylko nie znalazlam niczeg na piersi, moje sie sa za piekne a boje sie ze po ciazy, karmieniu jeszcze bardziej "opadna" :-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja pisałam wcześniej o no-scar na rozstępy na piersiach
słyszałam też o jakiejś oliwce czy coś.
ale nie wiem czy w ciąży i w okresie laktacji jest w czym wybierac bo większośći nie można uzywac...
Kurcze tak was poczytałam i aż się własnym udom dobrze przyjrzałam i co SZOK mam cellulit, przed ciążą tak delikatnie miałam od środka ud ale praktycznie nie było widać a teraz nawet z przodu widać, już nigdy nie ubiorę mini
gag
Fanka BB :)
A.T.W. Products :: Szczegółowe informacje o produkcie
ja mam zamiar kupić sobie ten krem, bo czytałam wiele pozytywnych opinni na jego temat. ale mi biust tak wolno rosnie, że może nie będe go potrzebować ;-)
Matusia
Fanka BB :)
osobiście, do biustu nie na rozstępy lecz ujędrnienie polecam Eris. Zaraz znajdę na allegro to wkleję link jak wygląda. Skóra jest mięciutka, krem wchłania się super i jest do różnych rozmiarów biustu do A i B osobno do C i do C+ chyba. Koleżanka mi go poleciła i stosowałam go kilka lat, bo tak mi przypadł do gustu. W międzyczasie stosowałam też inne i jednym z bardziej polecanych ale drogi (więc go miałam tylko raz) jest Clarins.
Wklejam link do Eris : Eris BODY ART Balsam ujędrniający C -do biustu (1401286380) - Aukcje internetowe Allegro i wklejam do clarins : *TB* CLARINS - BUST SE mleczko do biustu 50ml (1418849874) - Aukcje internetowe Allegro.
do ciała używam różnych na zmianę : vichy, Eris, a obecnie ziaja (bo od pół roku mam ziajomanię) ZIAJA - Rebuild - Masło do Ciała Ujędrniające (1422882193) - Aukcje internetowe Allegro
Zapomniałam wspomnieć, że w poprzedniej ciąży na brzuch używałam regularnie fissan http://allegro.pl/fissan-krem-rozstepy-ciaza-jedrna-skora-100-i1434985051.html i rozstępy mam ogromniaste, na brzuchu właśnie.
Wklejam link do Eris : Eris BODY ART Balsam ujędrniający C -do biustu (1401286380) - Aukcje internetowe Allegro i wklejam do clarins : *TB* CLARINS - BUST SE mleczko do biustu 50ml (1418849874) - Aukcje internetowe Allegro.
do ciała używam różnych na zmianę : vichy, Eris, a obecnie ziaja (bo od pół roku mam ziajomanię) ZIAJA - Rebuild - Masło do Ciała Ujędrniające (1422882193) - Aukcje internetowe Allegro
Zapomniałam wspomnieć, że w poprzedniej ciąży na brzuch używałam regularnie fissan http://allegro.pl/fissan-krem-rozstepy-ciaza-jedrna-skora-100-i1434985051.html i rozstępy mam ogromniaste, na brzuchu właśnie.
Ostatnia edycja:
reklama
nabiustnie używam teraz z Palmer'sa Bust Firming Massage Cream- dość tłusty, bo ma dużo w sobie masła shea i kakaowego,ponoć rewelacyjny na ciążę(skład ma bardzo naturalny)
a tak przed ciązą używałam serum modelującego z bielendy Sexy Look, ma dobre opinie np na wizaz.pl, ale nie stosuje się go podczas karmienia piersią.
Matusia To serum z Clarins'a miałam kiedyś, może teraz zmienili formułę, ale pamiętam ,że kleiło się strasznie:/
co do erisa- to też się skusiłam raz,ale wyszło mi ,że na mnie tak samo działało serum Bielendy,więc po co przepłacać.
a tak przed ciązą używałam serum modelującego z bielendy Sexy Look, ma dobre opinie np na wizaz.pl, ale nie stosuje się go podczas karmienia piersią.
Matusia To serum z Clarins'a miałam kiedyś, może teraz zmienili formułę, ale pamiętam ,że kleiło się strasznie:/
co do erisa- to też się skusiłam raz,ale wyszło mi ,że na mnie tak samo działało serum Bielendy,więc po co przepłacać.