reklama
dziewczyny a ile mniej wiecej kosztuja te masci? cepan i contratubex ?? i jaipur ta twoja od lekarza ??
,,,czyli przy karmieniu piersia okej, ale w jakim czasie po cc mozne ich na blizne uzyc ?? bo w szpitalu sralu dupalu oczywiscie mowili zeby nic nie stosowac,,, a wizyte u mojego gina pierwsza mam dopiero 5 lipca :/
,,,czyli przy karmieniu piersia okej, ale w jakim czasie po cc mozne ich na blizne uzyc ?? bo w szpitalu sralu dupalu oczywiscie mowili zeby nic nie stosowac,,, a wizyte u mojego gina pierwsza mam dopiero 5 lipca :/
marzena9
Fanka BB :)
Mi powiedziała położna i w aptece że te maści można stosować jak już szwy zdejmą i się wygoi. Ale ja miała szwy rozpuszczalne. A generalnie niby te maści im wcześniej tym lepiej. Ale ja postanowiłam 3 tygodnie odczekać żeby w suchości bliznę trzymać. Położna nic nie wspominała o karmieniu piersią przy maści.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś i jak po tym Cepanie ?
bra00721
leseczki karmiące, a tak z innej beczki: stosujecie jakies kremy na biust? ja nie smaruję niczym i zauważyłam, że jedną pierś mam poorana rozstępami- na szczęście tymi jasnymi, no ale są... przydałby sie jakiś specyfik, no ale czy można?
no ten strataderm cena masakryczna.. (jolek dala linka pow.) ...
aina :** hello, ja nie wiem wlasnie czy moge juz, ta blizna czerwona jest jeszcze, nieraz z przeciazenia, przemeczenia boli i czuc tak ja jeszcze za bardzo jakby.. sama nie wiem.. a do lek. jeszcze ponad 2 tyg... prawie 3.. a jak Twoja??
aina :** hello, ja nie wiem wlasnie czy moge juz, ta blizna czerwona jest jeszcze, nieraz z przeciazenia, przemeczenia boli i czuc tak ja jeszcze za bardzo jakby.. sama nie wiem.. a do lek. jeszcze ponad 2 tyg... prawie 3.. a jak Twoja??
aina110
majeczka moja blizna ma jeszcze różowiutki kolor i czuc pod nią takie zgrubienia;/ czasem tez pobolewa, ale nie zauważyłam,zeby cos dzialo się jak smaruje (nie boli, nie piecze, nie jest bardziej czerwone). ja mam ginekologa dopiero na 18 lipca < ma urlop wczesniej>. Jesli czujesz,że jeszcze nie pora na smarowanko to poczekaj:* ja przez ten cepan smierdze cebulą
reklama
Joluś i jak po tym Cepanie ?
Futrzaczku użyłam go tylko kilka razy bo on strasznie cebulą daje i w te upały zapach nie do wytrzymania. Smarowałam się wieczorem rano brzucho umyłam a i tak jak się spociłam to cebule od siebie czułam. Żałuję że nie zainwestowałam więcej i contratubexu nie kupiłam.