Też bym chciała być tak systematyczna, smaruję się raz dziennie, ale fakt, że nie swędzi mnie w ciągu dnia, bo tak pewnie bardziej bym się przyłożyła (rzeczywiście wieczorem brzuszek sam się dopomina). Póki co wykańczam buteleczki ze zwykłymi nawilżającymi balsamami, które lubiłam kupować, ale których nie wykańczałam z racji lenistwa Jak skończę, przerzucę się na coś dla mam i zdam się na Wasze doświadczenia:-).
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
a ja jestem tak leniwa, ze sie posmaruje raz na 2-3 dni i to tez jak sobie przypomne za to przy kazdej kapieli idzie w ruch antycellulitowy piling na brzuch, buly, posladki i uda...tylko ten okropny cellulit ;((( od czego on sie taki wielki zrobil? Jak to mi nie zejdzie to ja nie zaloze w te lato spodniczki ;(((( jak to dziadostwo zniwelowac?
Ostatnio wynalazlam nowy patent na koniec kapieli smaruje sie pod prysznicem oliwka, slukuje i potem nie musze juz uzywac balsamu bo skora jest nawilzona.
A Mustela, ktora kupilam pol roku temu stoi nadal w opakowaniu...nie lubie jej jest tlusta i klejaca strasznie
Ostatnio wynalazlam nowy patent na koniec kapieli smaruje sie pod prysznicem oliwka, slukuje i potem nie musze juz uzywac balsamu bo skora jest nawilzona.
A Mustela, ktora kupilam pol roku temu stoi nadal w opakowaniu...nie lubie jej jest tlusta i klejaca strasznie
Hope
podwójna mama :-)
Mandrzejczuk mi też cellulit wylazł i to w miejscach w których się go nawet nie spodziewałam. Nie patrzę na niego, chodzę w legginsach bo by mnie szlag trafił. Trzeba przeczekać, po porodzie stracić nadmiar wody i schudnąć. Nie ma innej rady teraz na ten badziew
mandrzejczuk
no ja tez wlasnie mam nadzieje, ze to zniknie, teraz wlasnie sobie wmawiam, ze to przez ciaze, przez ciaze nie od zarcia ;-) no bo kurde ciagle robie te pillingi na udzichach naprawde ze wzmorzona sila a tu te dziadostwo nadal wylazi. Dlatego staram sie na to nie patrzec i zyje nadzieja, ze sie tego pozbede.
aga_biedronka
Aktywna w BB
Witajcie,
a jakimi kremami się smarujecie?
a jakimi kremami się smarujecie?
Ja znalazłam patent na ból pleców i nawilżenie skóry po prostu codziennie wchodzę do wanny z ciepłą (ale nie gorącą) wodą na 10-15 min. do wody dolewam dość sporo oliwki bambino albo jonhson (bambino jest lepsza mocniej nawilża), po takiej kąpieli plecy jakby mniej bolą i do tego skóra jest taka nawilżona a rano oczywiście jak nie zapomnę to smaruję kremem na rozstępy.
bra00721
mandrzejczuk gdzies przeczytalam jakis czas temu, że cellulit w ciąży to sprawa naturalna, bo maja na niego wpływ hormony. Podobno ma zniknąć niedługo po porodzie kiedy wszystko zacznie sie normalizować
mi z kolei wychodzą rozstępy te bezbarwne na udach i pośladkach - dziadostwo, bo z tym to już sie nic nie zrobi ;/////
mi z kolei wychodzą rozstępy te bezbarwne na udach i pośladkach - dziadostwo, bo z tym to już sie nic nie zrobi ;/////
reklama