reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki dla kobiet w ciąży i po ciąży

Też bym chciała być tak systematyczna, smaruję się raz dziennie, ale fakt, że nie swędzi mnie w ciągu dnia, bo tak pewnie bardziej bym się przyłożyła (rzeczywiście wieczorem brzuszek sam się dopomina). Póki co wykańczam buteleczki ze zwykłymi nawilżającymi balsamami, które lubiłam kupować, ale których nie wykańczałam z racji lenistwa :) Jak skończę, przerzucę się na coś dla mam i zdam się na Wasze doświadczenia:-).

reklama
a ja jestem tak leniwa, ze sie posmaruje raz na 2-3 dni i to tez jak sobie przypomne za to przy kazdej kapieli idzie w ruch antycellulitowy piling na brzuch, buly, posladki i uda...tylko ten okropny cellulit ;((( od czego on sie taki wielki zrobil? Jak to mi nie zejdzie to ja nie zaloze w te lato spodniczki ;(((( jak to dziadostwo zniwelowac?
Ostatnio wynalazlam nowy patent na koniec kapieli smaruje sie pod prysznicem oliwka, slukuje i potem nie musze juz uzywac balsamu bo skora jest nawilzona.
A Mustela, ktora kupilam pol roku temu stoi nadal w opakowaniu...nie lubie jej jest tlusta i klejaca strasznie

Mandrzejczuk mi też cellulit wylazł i to w miejscach w których się go nawet nie spodziewałam. Nie patrzę na niego, chodzę w legginsach bo by mnie szlag trafił. Trzeba przeczekać, po porodzie stracić nadmiar wody i schudnąć. Nie ma innej rady teraz na ten badziew :crazy:

no ja tez wlasnie mam nadzieje, ze to zniknie, teraz wlasnie sobie wmawiam, ze to przez ciaze, przez ciaze nie od zarcia ;-) no bo kurde ciagle robie te pillingi na udzichach naprawde ze wzmorzona sila a tu te dziadostwo nadal wylazi. Dlatego staram sie na to nie patrzec i zyje nadzieja, ze sie tego pozbede.

agabiedronka....juz duzo pisałysmy o tych kremach...musiałabys sie cofnąc o kilka stron i poczytać - ja mam emulsję babydream z rossmanna i krem z serii pharmaceris- Foliacti

Ja znalazłam patent na ból pleców i nawilżenie skóry po prostu codziennie wchodzę do wanny z ciepłą (ale nie gorącą) wodą na 10-15 min. do wody dolewam dość sporo oliwki bambino albo jonhson (bambino jest lepsza mocniej nawilża), po takiej kąpieli plecy jakby mniej bolą i do tego skóra jest taka nawilżona a rano oczywiście jak nie zapomnę to smaruję kremem na rozstępy.

mandrzejczuk gdzies przeczytalam jakis czas temu, że cellulit w ciąży to sprawa naturalna, bo maja na niego wpływ hormony. Podobno ma zniknąć niedługo po porodzie kiedy wszystko zacznie sie normalizować :)
mi z kolei wychodzą rozstępy te bezbarwne na udach i pośladkach - dziadostwo, bo z tym to już sie nic nie zrobi ;/////

Dołączam się do ubolewających nad cellulitem na udach, grr..:wściekła/y: ale będę pracować nad jak dojdę do siebie po porodzie, liczę, że się rozłoży ten tłuszczyk dzięki licznym spacerom z Małą:tak:

reklama
Do góry