reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki dla kobiet w ciąży i po ciąży

reklama
Dawno nie byłam na naszym forum, totalnie pochłonęły mnie zakupy, moje nowe hobby - szycie :) a co do kosmetyków - to bez zmian - Mamamil, dwa razy dziennie :)

a wogóle ja zapomniałam napisac , ja brzuch smaruję zwykłym natłuszczającym kremem do skóry..
muszę jechać do znajomej po moje kremy które od niej odkupiłam ale nie mam jakoś weny
nawet nie pamiętam jak się nazywają:-p

Kamcia, chyba jeszcze masz jakiś miesiąc do wyskoczenia brzuszka(mini brzuszka:D)?(coś takiego pisałaś chyba wcześniej , na podstawie ciąży z Viki)to masz miesiąc na zmobilizowanie się do odebrania kremów:D

a ja z wcześniejszych smarowideł zużyłam już Babydreamowe:olejek i emulsję, oraz Erisowe Foliactiv, teraz gdzieś od 2 -3 tyg smaruje się naprzemiennie kremem Le'maadr M(200ml,stoi przy łóżku) i Elancyl Prevention Vergetures(kupilam 400ml ciekawe na ile starczy).Smaruje się zazwyczaj 2 razy dziennie, brzuszek czasami 3 razy,reszta(uda,piersi i tył:D)- 1-2 razy dziennie.

własnie mam mniej czasu bio teraz mi szybciej wyskakuje niż z Viki :tak:
taki jak teraz miałam w mniej więcej 33 tc:tak:
zaraz znajdę fotkę
i wstawię w odpowiednim wątku tak dla porównania :-p

heh ja akurat w wsmarowywaniu kremów jestem zmobilizowana do maksimum ;) rano po każdej kąpieli , w ciągu dnia i jeszcze wieczorem godzinkę przed spaniem ;)

reklama
Do góry