reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Koronawirus a wizyta u ginekologa w 20 tyg ciazy

Nie ma żadnego w odległości 60 km ? No proszę Cię. Prywatnie by Cię przyjął jeszcze tego samego dnia którego dzwonisz. No a co do ruchów dziecka wiesz że to jest trochę słabe usprawiedliwienie? Teraz jesteś w 20 tyg. - Więc mogę się domyślać że byłaś tylko jeden/dwa razy na wizycie u ginekologa na początku ciąży,tak?
Masz rację w odległości 30 km też mogłam znaleźć lekarza. U lekarza byłam 3 razy mam wszystkie badania najważniejsze zrobione

reklama
Napewno jutro pójdę. Jakby było miejsce wcześniej to napewno bym skorzystała. W 13tygodniu miałam robione usg i mierzone dzieciątko na następną wizytę miałam za 5 tygodni tak zdecydowała pani doktor skoro było wszystko ok, a że pech chciał ze miała wypadek. A poza tym nie wszyscy robią usg na wszystkich wizytach

Napewno jutro pójdę. Jakby było miejsce wcześniej to napewno bym skorzystała. W 13tygodniu miałam robione usg i mierzone dzieciątko na następną wizytę miałam za 5 tygodni tak zdecydowała pani doktor skoro było wszystko ok, a że pech chciał ze miała wypadek. A poza tym nie wszyscy robią usg na wszystkich wizytach
Spokojnie, przewaznie są 3 USG na całą ciążę więc to nie problem że minęło te 7 tygodni, poprostu idź bo połówkowe jest ważne, zachowaj ostrożność, dezynfekuj ręce często po dotykaniu klamek, drzwi, poręczy i nie stawaj blisko ludzi

Spokojnie, przewaznie są 3 USG na całą ciążę więc to nie problem że minęło te 7 tygodni, poprostu idź bo połówkowe jest ważne, zachowaj ostrożność, dezynfekuj ręce często po dotykaniu klamek, drzwi, poręczy i nie stawaj blisko ludzi
Dziękuję za radę pozdrawiam

To jest prywatna wizyta ale już odwołano mi endokrynologa i dentystę a były to wizyty prywatne.... Więc boję się że ta też nie dojdzie do skutku....
A w którym tygodniu jesteś? Ja też chciałam iść do dentysty bo ząb mi się złamał na pół ale na szczęście nie boli mnie.

reklama
23 tc i pobolewa mnie ząb bo się ukruszyl więc umówiłam się do dentysty i benc odwołane.... Ja dodatkowa biorę zastrzyki z heparyny więc wizyta by się przydała z usg.

Do góry