reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do zdjęć naszych pociech :-)

Dzieciaczki śliczne :)

Zuza nie tylko twoja tak zasypia mój też tak zasypia w ogóle jakie czasem pozycje przyjmuje do spania to za głowę można się złapać mam mnóstwo zdjęć porobionych z tych jego pozycji spania :)

reklama
Zuza jaka z małej akrobatka:-D
swoja droga dobrze wiedziec ze nie tylko moja Małgonia tak sie rzuca przy spaniu i ma dziwne pozy do zasypiania bo juz myslałam ze z nia cos nie tak;-):tak:

Dziewczyny, dzieciaczki są cudowne :-)
Jasiek rewelacyjnie tańczy, mógłby stworzyć idealną parę z moją Lilianką :tak:
Zuza Lila ostatnio tez układa się często z pupą do góry :tak:

Super focie .... a ten odkurzaćz to ma coś w sobie ... ja jak odkurzam to nie ma opcji mały musi usiąść na nim i pojeżdzić podtrzymywany przez kogoś z nas... i jest z tym więcej frajdy niz z jakąkolwiek zabawką

Patris - fajnie, ze Kacperek mial towarzystwo w szpitalu, laski, ze ho,ho! Super fotki, a Kacper radzil sobie z nadmiarem czulosci swietnie;)

Katjusza - Natalka - super Panna! Z jaka duma siedzi na swojej nowej bryce!

reklama
Do góry