reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzeźwa mama

G

guest-1719654461

Gość
Stworzyłam ten wątek dla mam, które są w trakcie terapii alkoholizmu. Nie chcemy pić, bo alkohol niszczy nas i naszych bliskich. Czy są tutaj takie osoby?

Ja swoją terapię rozpoczęłam miesiąc temu. Przez całe swoje życie, w zasadzie mniej więcej od 13 roku życia, alkohol był w tle. Piłam z różnymi przerwami, nigdy nie piłam w ciąży. Miesiąc temu mój mąż powiedział, że jeśli dalej będę tak prowadzić swoje życie, to znienawidzą mnie własne dzieci i to popchnęło mnie do przestania picia i pójścia na terapię.

Bardzo proszę o komentarze TYLKO od osób bezpośrednio dotkniętych chorobą alkoholową.

reklama
Do góry