reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do zdjęć naszych pociech :-)

reklama
lokata śliczna sesja :) z Malwinki jest prześliczna dziewczynka :).Ja też chyba się zdecyduję za profesjonalną sesję.Sesja po znajomości czy płatna ? bo ciekawa jestem ile taka sesja kosztuje :).

dziękujemy serdecznie za komentarze ... w ciągu 2h napstrykaliśmy ok. 300fotek, z czego ostatecznie zostało 150 i mam problem by wybrać jakie foto wywołać ...
Patris ... sesja po znajomości, robili ją Ci sami fotografowie którzy pstrykali na naszym ślubie, a cena ... baaaardzo śmieszna! :-D Ale z tego co mówiła koleżanka za foty swojego synka w studio a dokładniej 7 wywołanych zdjęć zażyczyli sobie 180zł ... zdzierstwo!

Ancia to takie zaborcze całowanie ;) Moja też uważa to za ulubiona zabawę :)
madiu zdjęcie w rękawicach - bomba :) No i już zaprawa na sankach widzę była... Ale wam fajnie. Moja jeszcze nawet sanek nie ma.
Kasia z Zosi bardzo mądra dziewczynka, moja od razu by tę gazetę pożarła ;)
Zuza jakie Zuzia ma fajowe futrzaki :) no i ten kucyk na głowie - jest już z czego go zrobić :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry