reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do zdjęć naszych pociech :-)

wredniak ... pisałam Ci już kiedyś że Twoja Gabi przypomina mi moją Malwi, prawda? :-D Śliczna z Niej dziewczynka i widać bardzo radosna! :tak: A te ząbki są mega! U nas narazie widać dolne jedyneczki

reklama
Wredniak- Gabi slodziutenka a jej piekny usmiech bedzie zniewalal wszystkich przez cale jej zycie!!!!
Ancia- Wiktorek dumny i wesoly w towarzystwie masy kolorowych pileczek:)SUPER! My tez bylismy i Olaf najbardziej zachwycil sie zjezdzalnia do pileczek...Julka brala go na kolana i jazda na dol:)

Dzięki Kobietki za miłe słowa :-)
Gabi powala uśmiechem to fakt, a wiecie co jest najlepsze? że śmieje/uśmiecha się non stop, od momentu kiedy otworzy oczy, aż do momentu kiedy idzie spać :-) to po mamusi ma :-)

Lokata ja też uwazam, że Gabi i Malwi są podobne, nie tylko wizualnie, ale też często zdarzalo im się zachowywac podobnie charakterkiem co? :-D
Ola ostatnio jak bylismy na szczepieniu to pielegniarka mowi do mnie, żebym postawila Gabi na nóżkach to ona ją tak zmierzy na stojąco, zrobiłam wielkie oczy i mowie do niej, ze ona jeszcze nie stoi!, a ona do mnie "że jak to nie stoi roczne dziecko, nie stoi"?? :szok: hehe była pewna, ze przyszlismy na szczepienia po roku, a nie na dodatkowe pneumo :-p

wredniak ... oj myślę że charakterki mają podobne ... radosne są bardzo ale i swoje widzi mi się umieją pokazać :-)

lokata Malwina faktycznie non stop uśmiechnięta i do tego bystra, bo często zaczytana. Moja wszelkie gazety czy książeczki głównie do buzi wkłada a ja potem kawałki papieru muszę z niej wyciągać :angry:

Zuza Lokata KAsia piękne zdjęcia .... wiecie co dzieci są cudowne i przeurocze i ciągle chce mi się oglądać takie fajne bobaski a marciątka są po prostu prześliczne :)

reklama
Do góry