reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do zdjęć naszych pociech :-)

Ola- Goska to z psem jak rodzeństwo normalnie wszędzie razem ha ha ha a młoda widać mega zadowolona...

Koncia- jak tak patrze na Maxia to on taki spokojny wyluzowany zupełnie nie pasuje do niego takie zachowanie jak opisujesz he he

reklama
@ nikusiazory -> Cudny uśmiech Maleństwa!
@ PINKA25 -> kto wygrywa wyścigi? U mnie prawie za każdym razem Kubuś. Chyba wykorzystam Twój patent na zabawę dla dziecka ;-) Pralka czasem pierze całymi dniami ;-)A dzieciątko jest po prostu przesłodkie!
@ koncia -> Maksiu jest do schrupania. Taki słodziak!
@ ola.80 -> Oba "Maleństwa" są przecudowne. Gratuluję!A córa pięknie rośnie!
@ magula87 -> Witamy Słodziaka w gronie Marcowych Dzieciaków!
@ patris29 -> Kochany ten Twój Misio! A jaki słodki!
@ krowkabordo -> Piękności! Oczu nie można oderwać!
@ ma_dzi_ulka -> Twój mały rozrabiak jest przeuroczy!
@ ZUZA1979 -> Ale duża i śliczna pannica!
@ madiu -> Śliczne roześmiane maleństwo!
@ pabella -> Piękne umiejętności pięknej małej kobietki...
@ lokata - Mała jest fantastyczna. A to jej spojrzenie ... Jest hipnotajzing!

koncia ... widać że Max też lubi zabawy z reklamówką :-) I do Taty podobny :-p
pinka ... my też mamy takie pozycje akrobatyczne na tle dziennym :tak:
nikusia ... ale Kacperek sie chwali ząbkamiU nas nadal cisza.
lumbelina ... Kubuś już sam stoi?

@ lokata -> Kubuś potrafi sam wstać trzymając się różnych przedmiotów - po prostu się podciąga. Czasem robi klika kroków trzymając się poręczy łóżeczka, czasem zaś zdarza się mu puścić te przedmioty i nawet kilka sekund postać. Ja generalnie dumna z tego nie jestem. Wolałabym, by tak wcześnie nie obciążał swego kręgosłupa. Niestety wpływu na to nie mam :-(

Jej, jakie te nasze dzieci juz sa duze, dopiero co wklejalysmy ich pierwsze zdjecia, a tu juz siedza, stoja, a zaraz beda chodzic....ten czas leci za szybko!

Gratki dla wszystkich dumnych mam, dzieciaczki sa naprawde cudne, bez wyjatku!:tak:

Olus - ja tez uwielbiam zdjecia Malgosi, i Twoje opisy do nich:-D

Magula - duzy juz Twoj synek jest, taki dorosly sie wydaje.

Lumbelina - silny chlopczyk, tak ladnie stoi:)

Konciu - Maks cudy i faktycznie taka oaza spokoju na jego pysiu, do taty bardzo podobny i nawet fryzury maja identyczne«:-D

Madziulek - wspanila masz parke!

Pinia - zdjecia jak zwykle cudne, jaki krasnoludek z Erysia przy tej pralce!

Nikusia - super smieszek, a zabki blyszcza sie z daleka!

Ostatnia edycja:
reklama
i znów nadrabiam super foteczki naszych maluszków:-)
madiu ale masz silnego synka, i od razu widać że zainteresowania ma wszechstronne:-D
spring Twoja Myszka jest po prostu śliczna!!!
ola na zdjęciach ze Chrzcin, Gosia wyglądała jak prawdziwa księżniczka:))
patris Kacperek czy jako Misiu czy w kapturku wygląda bosko!
Pinka Eryk po raz kolejny prezentuje swoje zdolności:tak: Gratki!!!
krowkabordo no proszę kolejny maluch odrywa się od podłogi! brawo! Oczy Jasia jak zwykle czarują:tak:
Zuza spojrzenie ma rozbrajające:-D wygląda na to że Zuzia będzie małą psotką - słodka jest!
Pabella Gabrysia jak prawdziwa modelka pozuje do zdjęć!
lokata jak super się Malwi huśta! a jak raczkuje do Lewka! gratki:)
magula jak ten czas pędzi...ładne porównanie:tak: Maciuś - śliczny śpiący królewicz:-)
ola jak dobrze, że Twoja Gosia ma Guliego, albo na odwrót:-D zgrany duet:tak: bańkami to była chyba zafascynowana co??? bo na zdjęciu wygląda trochę na zdegustowaną, ale podejrzewam że jak te bańki pękały to ją pryskały ;-) stąd ta minka!
koncia Maksiu - przystojniak! u nas fururę robi opakowanie po chusteczkach nawilżających, takie ekonomiczne zabawki sa najlepsze:-D
Pinka w tej czapuli Eryś wygląda przesłodko, a wygibasy robi świetne!!!
nikusia jaki śliczny blondasek z Kacperka, uśmiech powala, kolejny model rośnie!
Lumbelina super pomocnik! będzie tata miał pociechę z Kubusia:-)
madziulka Olaf widać że wszędobylski hi hi:-D i w objęciach siostry też chyba nie umiał ani na chwilę wytrzymać;-)
wredniak uśmiech i oczy Gabrysi zniewalają:-)
Kasia ale fajne zabawy organizujesz Zosi!

Do góry