reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kolonie

Kolonie to jest niezapomniany i wyjątkowy czas do zdobycia nowych doświadczeń i umiejętności. Oczywiście dla rodziców jest to często sposób na pozbycie się dzieciaków w czasie wakacji kiedy trzeba iść do pracy i nie ma co z nimi zrobić. W tym wypadku myślę, że jedno nie wyklucza drugiego.

Jeśli macie wątpliwości co do organizatora, to myślę sobie, że można najpierw wybrać wycieczkę tego biura podróży w gronie rodzinnym i zobaczyć / ocenić go samemu. Ten BUT mnie zainspirował do tego pomysłu, bo z tego co widzę na stronce to oni organizują kolonie, ale też wyjazdy indywidualne.

reklama
tak to prawda my byliśmy całą rodziną na wyjeździe z nimi, a później tak się złożyło że moje dzieciaki wyjeżdżały z BUT-em na wycieczki szkolne, ale miałam już zaufanie do tego biura więc ze spokojem wysłałam je na wycieczkę.

ale to znaczy, że biuro dostosowuje się do profilu klienta? Chodzi o to, że czasami jak ktoś jest nastawiony na wycieczki dla dzieci, to nie umie zorganizować indywidualnych wyjazdów i odwrotnie.

Myślę, że 7-latek powinien być już gotowy na taki wyjazd. Na koloniach dzieci poznają nowe miejsca, zdobywają wiedzę, nowych przyjaciół- rozwijają się ich umiejętności w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych, a przede wszystkim uczą się radzić sobie bez rodziców. Według mnie kolonie w tym wieku to świetna przygoda i szkoła życia.

nie do końca o to chodzi, jak sobie wejdziesz na stronę BUT to zobaczysz że mają naprawdę szeroką ofertę, zarówno dla klientów indywidualnych jak i wycieczki organizowane dla większych grup, np. biuro współpracuje ze szkołami dla których organizuje wycieczki.

Śmieszną mają tą stronę. Chodzi o kryteria wyszukiwania wycieczek. Na przykład hasło "męska dżungla". Wrzucam sceena, ale nie wiem czy się wyświetli
2015-01-20_114022.jpg

Załączniki

• 2015-01-20_114022.jpg
    2015-01-20_114022.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 48
Do góry