Edysiek
odkrywca
I zaczęłam 2 tom, więc znowu się nie wyśpię ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myangel ja teraz nie stosuje dukana, jakos nie moglam wytrzymac na nim, to jedzenie jakos mi nie smakowalo, w tym roku mialam 4 podejscia i wytrzymuje max 10 dni wiec odpuscilam. Fakt szybko sie chudnie no ale co z tego skoro tylko niecale dwa tygodnie daje rade a pozniej odpuszczam. Teraz jestem na diecie od dietetyka i jest smacznie, zdrowo i kolorowo
tez staram sie cwiczyc i zobaczymy jakie efekty beda. Teraz mam juz 4 dni przerwy bo same imprezy mam, w zeszłym tyg piedziesiate urodziny mamy, w niedziele bylam na osiemnastce, dzis siora ma urodziny, jutro mama imieniny weekend dzien babci i dziadka wiec ogolnie mowiac masakra, ale od poniedziałku rygor i zero innego jedzenia niz dietowe.
Nienawidzę tej mej ciągoty do słodkiego, jest straszna
witam i ja,
juz dawno po ćwiczeniach, teraz piję kawkę sobie i podziwiam nowe meble aczkolwiek cały czas mam nerwówkę bo Maks jak na złość cały czas puka w ławę, rozlewa picie, i ławę juz markerem przejechał, nie wiem skąd on go nawet wytrzasnął, dobrze, że zeszło Cały czas się chodze i na niego wydzieram - on wyje- po czym swoje nadal robi jakbym nawet mu nie zabraniała niczego Zwariuję, jestem na krańcu wytrzymałości