reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
no i gad maly zerwał mi sznurek od rolety:wściekła/y: eh..

On już wszędzie dosięga..:no: drzwi sobie sam otwiera..

Jolek mamy ubezp. jednak trzeba będzie dopłacić bo jedna szkoda była wcześniej a teraz też ją zrobią, no i mandacik też.. niestety nasza wina
Edysiek otoż to.. chyba znowu zrobimy laurki.. jak się nie podoba to niech wyrzucą! :p
Gaja ja nie przyjęlam księdza, poprostu. byłam sama z rozwrzeszczanym dzieckiem, które miało histerie bo spać nie będzie. nie czuje z tego powodu jakichs wyrzutów sumienia, w końcu to moja sprawa czy przyjmę czy nie..
Editek w sumie nie wiem czy nie zakupie książki, nie lubię czytać na kompie bo mnie oczy bolą a i tak dosyc już czasu przed nim spędzam ..

edit:
Gaja mam cos dla Ciebie, moja kuzynka ćwiczy, :
http://www.youtube.com/watch?v=eDTpo2soS8Q

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorcia ja czytam z telefonu bo lubie w łóżku czytać a z kompem mi ciężko hehe
A co do kolędy to ja już J zapowiedziałam że jak u nas będzie i ksiądz przyjdzie o 20 to ja go nie przyjmuje bo potem nie będę sie z małym użerać jak mu ochota na spanie przejdzie hehe

Edysiek to jak skończyłaś to może mi opowiesz końcówkę heh ;-)

Jolek no nieźle zaczęłaś rok same imprezki i jak tutaj sie odchudzać hihihi;-)

witajcie! u mnie nocka nawet przyjemna mozna powiedziec ze sie wyspałam pomimo ze poszłam spac bardzo pozno, bo szukałam pracy i pozniej dlam relaxu greya poczytałam :)))) wciaga nieziemsko
Pogoda u nas mroźna wiec az sie z domu nie chce wychodzic, no ale coz troche trzeba łepetynke przewietrzyc hhehehehhe

Halo halo a co tu tak cicho????

Widzę Greyomania panuje:) Editku Ty czytaj i nie czekaj aż ktoś Ci opowie:)

Mateuszkowa szkoda że tak się Wam wypadzik zakończył:(

Olisia
u nas też mroźno ale na chwilę puco przewietrzyć trzeba się ruszyć:)

Editku to ostatnie balety, a potem dupencję ruszam :) Nie chce mi się zbytnio jechać na te urodziny ale szkoda mi trochę szwagra więc jedziemy..no chyba że mnie do jutra choróbsko rozłoży to się nie ruszymy:/

witam i ja,
juz dawno po ćwiczeniach, teraz piję kawkę sobie i podziwiam nowe meble aczkolwiek cały czas mam nerwówkę bo Maks jak na złość cały czas puka w ławę, rozlewa picie, i ławę juz markerem przejechał, nie wiem skąd on go nawet wytrzasnął, dobrze, że zeszło:baffled: Cały czas się chodze i na niego wydzieram - on wyje- po czym swoje nadal robi jakbym nawet mu nie zabraniała niczego:eek: Zwariuję, jestem na krańcu wytrzymałości:baffled:

hej laski moje ;*
bunt 2latka na całego. musimy zamontować zamki w oknach albo jakies inne zabezpiecznie-co polecacie? a na drzwi ? zamek mam jeden ale pierw muszę wkładke włożyć w drzwi bo nie używaliśmy tego ..

Gaja pokaż zdj mebli, Twój Maks to jak i mój tajfuny dwa, pocieszam się tylko, że kiedys jego dziecko będzie mu tak robiło hehehe:-D nie zamierzam wtedy w to ingerować:-D:-D:-D
Editek i jak tam? był czy nie?
Jolek a no widzisz, dzisiaj auto oddajemy do ASO, wycena na 11 tys :confused2: dobrze, że jest ubezp.

co z Jolitką ???:baffled:

Gaja coś mnie ominęło, nowe meble?? super:)

Mateuszkowa 11tys.:szok: Też ostatnio się zastanawiałam czy jest coś takiego jak zabezpieczenie na okna :confused:

Dziekuje Wam za mile przyjecie :) :-)

myangel ja teraz nie stosuje dukana, jakos nie moglam wytrzymac na nim, to jedzenie jakos mi nie smakowalo, w tym roku mialam 4 podejscia i wytrzymuje max 10 dni wiec odpuscilam. Fakt szybko sie chudnie no ale co z tego skoro tylko niecale dwa tygodnie daje rade a pozniej odpuszczam. Teraz jestem na diecie od dietetyka i jest smacznie, zdrowo i kolorowo :-D
tez staram sie cwiczyc i zobaczymy jakie efekty beda. Teraz mam juz 4 dni przerwy bo same imprezy mam, w zeszłym tyg piedziesiate urodziny mamy, w niedziele bylam na osiemnastce, dzis siora ma urodziny, jutro mama imieniny weekend dzien babci i dziadka wiec ogolnie mowiac masakra, ale od poniedziałku rygor i zero innego jedzenia niz dietowe.

No niezle masz imprezowo ;) Ja ciesze sie, ze u nas zadnych okazjii do grzeszkow nie ma, nawet na Christmas Party z pracy nie poszlam ;) Co do dukana faktycznie nie jest to najbardziej urozmaicona dieta, ale ja bardzo duzo gotuje i ostatnio to nawet nie czuje, ze jestem na diecie - oprocz oczywiscie polubienia moich znienawidzonych do tej pory pary spodni, w ktore wczesniej ledwo co wchodzilam. Musialam dzisiaj dziurke w pasku zrobic, bo sie skonczyly - dzis spadek 0,5kg, az milo zaczynac kazdy dzien:)

Nienawidzę tej mej ciągoty do słodkiego, jest straszna:no:

witam i ja,
juz dawno po ćwiczeniach, teraz piję kawkę sobie i podziwiam nowe meble aczkolwiek cały czas mam nerwówkę bo Maks jak na złość cały czas puka w ławę, rozlewa picie, i ławę juz markerem przejechał, nie wiem skąd on go nawet wytrzasnął, dobrze, że zeszło:baffled: Cały czas się chodze i na niego wydzieram - on wyje- po czym swoje nadal robi jakbym nawet mu nie zabraniała niczego:eek: Zwariuję, jestem na krańcu wytrzymałości:baffled:

Skąd ja to znam, moj Adas to takie rzeczy robi, ze szlag mnie nieraz trafia, dobrze, ze ja pracuje, troche mnie w domu nie ma bo inaczej to by komuś sie krzywda stała :p Jakoś ze starsza corcia AŻ takich problemow nie miewałam...

gaja niestety ja tez strasznie przepadam za slodkim a w ogole to bardzo mieszam smaki, jak sie najem czegos slodkiego, musze zaraz zagryźć chipsami np, okropne to jest...:eek:

Co do prezentu na dzien babci/dziadka... My mamy babcie moja mame tu na miejscu a meza rodzice sa w Polsce, ale moja mame na poczatku stycznia wzielismy na sesje zdjeciowa, zrobilismy zdjecia calej rodzinki i tylko babci z wnuczkami. Teraz robi sie z tego obraz :) W poniedziałek bedzie do odbioru, juz nie moge sie doczekac :) A standardowo pewnie dzieciaki jakies kartki zrobią :)

reklama
Ej laski a gdzie Wy????????????????Tylko nie mówcie że tak Was książka wciągnęła :-p

Myangel
u Was widzę dzień babci dzień dziadka a potem urodzinki:)

Idę sobie jak nikogo nie ma
:-(

Do góry